Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vidutinės „Air Lituanica“ bilietų kainos sieks nuo 300 litų

Pagrindinio sostinės oro vežėjo veiklos koordinavimo grupės nariams šiandien Vilniaus savivaldybėje buvo pristatytas atnaujintas „Air Lituanica“ verslo planas, informacija apie planuojamas kryptis, keleivių srautus.
Vilniaus oro uoste leidžiasi lėktuvas
Vilniaus oro uoste leidžiasi lėktuvas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Susitikime dalyvavo Susisiekimo viceministras Rimvydas Vaštakas, Ūkio ir Užsienio ministerijų atstovai, „Air Lituanica“ verslo plėtros konsultantai, Vilniaus oro uosto atstovai, Vilniaus savivaldybės departamentų vadovai.

Kaip rašoma pranešime spaudai, susitikime buvo diskutuojama dėl planuojamų krypčių, lėktuvų modelių. Taip pat buvo pristatyta tikslinė grupė, kuriems skirtos avialinijos – tai vidutinių pajamų vartotojas, kuris avialinijas rinksis dėl kokybės, patogių skrydžių laikų ir sutinkantis už tai mokėti šiek tiek didesnę kainą nei pigių skrydžių bendrovės. Bilieto vidutinė kaina galėtų siekti nuo 300 litų.

Ekspertų skaičiavimais, turistai, atskrisiantys „Air Lituanica“ lėktuvais per metus Vilniuje ir Kaune išleis per 36,2 mln. litų. Pirmaisiais metais ketinama skraidinti apie 188 tūkst. keleivių. Pirmaisiais metais planuojama skraidinti į 6 miestų pagrindinius oro uostus – Amsterdamą, Briuselį, Kijevą, Londoną, Maskvą, Palangą, po metų veiklos atidaryti dar 6 naujas kryptis – Stokholmą, Miuncheną, Berlyną, Sankt Peterburgą, Hamburgą, Tbilisį, o 2015 metais – skraidinti į dar vieną miestą Stambulą.

Prie bendrovės steigimo jau prisidėjo 14 Lietuvos įmonių ir verslininkų: ADLEX, Antanas Guoga, ARVI, Balsas.lt, Baltic Optical Disk, Brian Joffe, Garsų pasaulis, Lietuvos rytas, MG Baltic Investment, Modus, Panevėžio keliai, SBA, Vičiūnai Group, Vilniaus vystymo kompanija.

Bendrovės partneriai – Lietuvos Respublikos Susisiekimo ministerija, Ūkio ministerija, Užsienio reikalų ministerija, Tarptautinis Vilniaus oro uostas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius