Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ atnaujina skrydžius į Tel Avivą

Kompanija „WizzAir“, anskčiau dėl įtemptos situacijos Izraelyje sustabdžiusi skrydžius į Tel Avivą, paskelbė atnaujinanti juos.
„Wizz Air“ lėktuvas „Airbus A320“
„Wizz Air“ lėktuvas „Airbus A320“ / „Master Films“ nuotr.

Daniel De Carvalho, Wizz Air komunikacijos vadovas teigė: „Wizz Air“ nuo penktadienio, liepos 25 dienos, atnaujina skrydžius į Tel Avivą. Toks sprendimas priimtas vadovaujantis JAV Federalinės aviacijos administracijos (FAA) bei Europos aviacijos saugos agentūros (EASA) atšauktomis rekomendacijomis dėl skrydžių sustabdymo į Tel Avivo Ben Gurion tarptautinį oro uostą. Keleiviams,  kurių skrydžiai buvo atšaukti, yra siūlomi kiti artimiausi galimi skrydžiai.  „Wizz Air“ į Tel Avivą skraidina iš Bulgarijos, Čekijos, Vengrijos, Lietuvos, Lenkijos ir Rumunijos. Primename, kad skrydžių saugumas išlieka aukščiausiu „Wizz Air“ veiklos prioritetu.

„Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 52 „Airbus A320“ lėktuvai. Oro linijų kompanija skraidina iš 18 bazių ir siūlo 300 maršrutų, jungiančių 98 kryptis 35-iose šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius