Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ iš Vilniaus skraidins į Marakešą Maroke

Vengrijos oro linijos „Wizz Air“ nuo spalio skraidins į Marakešą Maroke. Skrydžiai bus vykdomi žiemos sezonu, du kartus per savaitę. Taip pat šia nauja kryptimi aviakompanija pradės vykdyti skrydžius ir iš Varšuvos.
Marakešas
Marakešas / Shutterstock nuotr.

„Marakešas, įsikūręs Atlaso kalnų papėdėje, – vienas didžiausių ir populiariausių Maroko miestų. Tradicinėmis prekyvietėmis ir išskirtine virtuve pasižymintis Marakešas yra spalvinga atostogų kryptis. Be naujosios krypties, aviakompanija taip pat skraidina į kitą Maroko miestą – Agadirą“, – rašoma pranešime žiniasklaidai.

Iš viso „Wizz Air“ tinklas jungia 142 kryptis 44-iose šalyse.

Šiuo metu aviakompanija siūlo 7 maršrutus į Maroką savo tinkle iš 5 miestų Vengrijoje, Lietuvoje ir Lenkijoje. Nuo pirmojo skrydžio į Maroką 2017 m. „Wizz Air“ paslaugomis pasinaudojo jau daugiau nei 75 tūkst. turistų.

Tarptautiniame Vilniaus oro uoste turėdama bazę su keturiais orlaiviais ir 150 į klientus orientuotų įgulos narių, taip pat teikdama žemų sąnaudų skrydžių paslaugas iš Kauno ir Palangos, šiais metais „Wizz Air“ žada iš viso pasiūlyti 1,8 mln. sėdimų vietų Lietuvos maršrutais, t.y. 20 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Kartu su naujuoju maršrutu Vilnius–Marakešas aviakompanija iš trijų Lietuvos oro uostų siūlo 33 kryptis į 17 šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius