Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ nekomentuoja planų įkurti bazę Kaune

Vengrijos pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ nekomentuoja, ar artimiausiu metu ketina Kaune įkurti lėktuvų bazę. Anksčiau įmonė yra pranešusi, kad planuoja tai padaryti.
„Wizz Air“ lėktuvas
„Wizz Air“ lėktuvas / „Wizz Air“ nuotr.

„Wizz Air“ komunikacijos vadovas Gaboras Vasarhely'is ketvirtadienį spaudos konferencijoje Vilniuje teigė negalintis komentuoti įmonės planų.

„Bazės atidarymas priklauso nuo kelių darbinių sprendimų ir mes negalime spekuliuoti apie augimą, kol visos detalės nėra sutvarkytos. Šiuo metu aš negaliu patvirtinti tokios informacijos“, – teigė G.Vasarhely'is.

„Wizz Air“ vadovas Jozsefas Varadis pernai gegužę BNS sakė, jog „Wizz Air“ per dvejus metus ketina atidaryti lėktuvų bazę Kauno oro uoste.

Tris šalies oro uostus valdančios valstybės įmonės Lietuvos oro uostai komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė ketvirtadienį teigė, kad nuolat bandoma įtikinti „Wizz Air“ atidaryti naują bazę Kaune, nes ten yra pakankamai vietos, tačiau galutinį sprendimą dėl plėtros turi priimti pati įmonė.

Šiuo metu „Wizz Air“ skraidina iš visų trijų – Vilniaus, Kauno ir Palangos – oro uostų, tačiau keturių lėktuvų bazę 2011 metais įkūrė tik Vilniuje. Aviakompanijos, įkurdamos bazę oro uoste, jo teritorijoje laiko lėktuvus, kai jie neskraido.

„Wizz Air“ šiuo metu iš Lietuvos skraidina 32 maršrutais į 17 šalių.

Per 11 šių metų mėnesių „Wizz Air“ iš ir į Lietuvą pervežė 1,26 mln. keleivių – 15 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu metu (1,1 mln.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius