Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ tęsia plėtrą Vilniuje: 3 naujos kryptys ir dažnesni skrydžiai

„Wizz Air“, didžiausia pigių skrydžių bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, šiandien paskelbė toliau plėsianti savo pigių skrydžių ir maršrutų tinklą Lietuvoje. Nuo 2015 m. balandžio 22 dienos aviakompanija iš Vilniaus tris kartus per savaitę skris į Frankfurto Hano oro uostą, į Belfastą ir Malmę – du kartus per savaitę. Taip pat, padažnės jau esamų maršrutų skrydžiai: nuo 2015 m. balandžio 22 dienos maršrutai iš Vilniaus į Dortmundą ir Stavangerį bus vykdomi 4 kartus per savaitę, o skrydžių į Donkasterio Šefildo oro uostą, Bergeną ir Sandefjordą skaičius išaugs iki 3 savaitinių skrydžių.
Wizz air
Wizz air / Wizzair nuotr.

Belfastas, didžiausias miestas Šiaurės Airijoje – naujausia 101-oji kryptis „Wizz Air“ skrydžių žemėlapyje. Šis miestas yra ne tik pramonės, meno, mokslo, verslo ir teisės centras, bet ir Šiaurės Airijos ekonomikos variklis. Tai ideali vieta tiems, kurie ieško miesto ekskursijoms ir ištisus metus vykstančių kultūrinių renginių.

2015 m. naujų skrydžių plėtra Vilniuje leis pasiūlyti daugiau nei 1 mln. vietų „Wizz Air“ skrydžiuose: iš Lietuvos sostinės oro uosto kompanijos lėktuvai kils į 12 šalių – bus vykdoma net 19 skrydžio maršrutų. 

AFP/„Scanpix“ nuotr./„Wish“ portetas ant žemės Belfaste
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Wish“ portetas ant žemės Belfaste

„Šiandien mes džiaugiamės, galėdami paskelbti net tris naujus maršrutus iš Vilniaus. Esame įsitikinę, kad mūsų keleiviai iš Lietuvos mėgausis galimybe patogiai aplankyti tokias vaizdingas vietas, kaip Belfastas, Malmė ar Frankfurtas. Su naujais maršrutais siekiame pritraukti dar daugiau turistų į Vilnių, taip pat dažnesni mūsų skrydžiai turės įtakos ir bendram turizmo, apgyvendinimo rinkos augimui. Mūsų vietinė lietuvių įgula visada maloniai laukia naujų ir jau nuolatiniais tapusių keleivių „Wizz Air“ orlaiviuose“, – sako Danielis de Carvalho‘as, „Wizz Air“ komunikacijos vadovas.

Bilietai iš Vilniaus naujausiomis „Wizz Air“ kryptimis jau prekyboje, bilietų kainos nuo 49 litų (į vieną pusę su visais mokesčiais ir privaloma rinkliava), bilietus galima rasti wizzair.com svetainėje. Taip pat paskelbtas ir naujas 2015-ųjų vasaros skrydžių iš Vilniaus tvarkaraštis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius