-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Islandijos ugnikalnis padidino geležinkelio bilietų paklausą

Nežinia dėl oro susisiekimo tarp Europos miestų didina geležinkelio bilietų paklausą. Vienintelė oficiali geležinkelių tinklo „Deutsche Bahn“ atstovė Lietuvoje agentūra „West Express“ teigia, kad geležinkelio bilietų po Islandijos ugnikalnio išsiveržimo atšaukus daugybę skrydžių, parduodama kelis kartus daugiau nei paprastai, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Bėgiai
Bėgiai / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

„Daugybė žmonių Europoje negali atsisakyti planų keliauti, ypač jai kalba eina apie verslo ar tarnybines keliones. Kai neišeina keliauti lėktuvu, renkiesi geležinkelį, kuris aprėpia visą Europą“, – sako kelionių agentūrų tinklo „West Express“ produktų vystymo ir rinkodaros direktorius Andrius Sideravičius.

Pasak jo, keliauti „Deutsche Bahn“ patogu ir dėl to, kad bilietus galima įsigyti Lietuvoje, o traukiniai atveža tiesiai į pasirinkto miesto centrą, nes būtent ten paprastai būna geležinkelio stotis.

A.Sideravičiaus teigimu, „Deutsche Bahn“ bilietų pardavimas per specialią sistemą, leidžiančią rasti optimaliausią kelionės būdą, per pastarąsias dešimt dienų padidėjo 2–3 kartus lyginant su įprastais kiekiais.

„Deutsche Bahn“ bilietų paklausa Lietuvoje per pastaruosius metus ir taip pakilo 4–5 kartus, bet pastarosiomis dienomis, kai Islandijos ugnikalnio pelenai užtemdė beveik visos Europos padangę, fiksuojame pardavimo rekordus”, – sako A.Sideravičius.

Vokietijai priklausanti „Deutsche Bahn“ yra didžiausia traukinių kompanija Europoje, kuri kiekvienais metais perveža beveik 2 mlrd. keleivių. Joje dirba daugiau kaip 237 tūkst. darbuotojų, o pajamos 2009-aisiais, žurnalo „Fortune“ duomenimis, viršijo 48 mlrd. eurų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius