-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV mobiliojo ryšio operatorė „Verizon Wireless“ klientams priversta grąžinti 90 mln. dolerių

Jungtinių Valstijų mobiliojo ryšio operatorė „Verizon Wireless“ paskelbė, kad grąžins abonentams pinigus, kurie per klaidą buvo nuskaičiuoti nuo jų sąskaitų. „The New York Times“ rašo, kad bendra suma, kurią turės grąžinti kompanija, siekia 90 mln. dolerių.
Mobilusis telefonas
Mobilusis telefonas / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

15 mln. abonentų atgaus nuo dviejų iki šešių dolerių, kuriuos anksčiau buvo priversti sumokėti už pokalbius, kurių nebuvo, ar interneto paslaugas, kuriomis nesinaudojo. Patikslinama, kad „Verizon Wireless“ klientai pinigus atgaus kredito būsimoms paslaugoms forma, o tiems, kurie jau nebesinaudoja šios kompanijos mobiliuoju ryšiu, bus išsiųsti čekiai.

„Verizon Wireless“ pažadas kompensuoti neteisėtai nuskaičiuotus pinigus nuskambėjo po jos atstovų derybų su Federaline ryšių agentūra. Pasak „The New York Times“, per pastaruosius trejus metus agentūra sulaukė šimtų šio mobiliojo ryšio operatoriaus klientų skundų, kuriuose piktinamasi, kad jie priversti mokėti už paslaugas, kuriomis nesinaudojo.

Dienraštis taip pat pabrėžia, kad „Verizon Wireless“ greičiausiai nepavyks išvengti ir baudos. Tai žurnalistams sakė šaltiniai, informuoti apie derybų tarp Federalinės ryšių agentūros ir „Verizon Wireless“ eigą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius