-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas SAS reisas – iš Kopenhagos į Tel Avivą

Birželio 4 d. Skandinavijos oro linijos SAS pradeda reguliarius skrydžius iš Kopenhagos į Tel Avivą. Naujasis reisas – tai vienas iš 28 naujų maršrutų, kuriuos SAS pristato 2012 m.
Lėktuvas oro uoste
Lėktuvas oro uoste / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš Lietuvos į Kopenhagą SAS keleivius skraidina 19 kartų per savaitę iš Vilniaus, taip pat 13 kartų per savaitę iš Palangos.

„Pastebime išaugusį keleivių susidomėjimą maršrutais į Viduriniuosius Rytus, todėl džiugu, kad nuo birželio mėnesio galėsime pasiūlyti tiesioginius skrydžius iš Kopenhagos į Tel Avivą, kurie bus vykdomi tiek vasaros, tiek žiemos sezono metu“, – teigia SAS atstovybės Lietuvoje vadovė Rūta Jucienė.

Pasak R.Jucienės, Lietuvą bei Izraelį sieja glaudūs ryšiai, šioje šalyje gyvena daug žydų tautybės išeivių iš Lietuvos, su kuria juos sieja čia likę giminaičiai bei draugai. Taip pat stiprėja verslo santykiai tarp Izraelio ir Lietuvos, tad reisas iš Kopenhagos į Tel Avivą bus aktualus tiek verslininkams, tiek atostogauti skrendantiems keleiviams.

Birželio mėnesį SAS reisai iš Kopenhagos į Tel Avivą bus vykdomas kartą per savaitę (pirmadieniais), nuo liepos mėnesio – 2 kartus per savaitę (pirmadieniais ir ketvirtadieniais), o nuo spalio 28 d. – 3 kartus per savaitę.

SAS skraidins keleivius iš Kopenhagos į Tel Avivo Ben Guriono oro uostą „Airbus 319” lėktuvais, talpinančiais 141 keleivį, arba ‚Airbus 321“ lėktuvais, kuriuose yra 198 vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius