-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prabangaus Londono viešbučio gyventojas mirė badu

Šiaurinėje Londono dalyje esančio penkių žvaigždučių viešbučio „Hyde Park Towers Hotel“ gyventojas mirė badu.
Temos: 2 Viešbutis Londonas

Kaip skelbia Didžiosios Britanijos žiniasklaida, viešbučio darbuotojai svečio, gyvenusio viename iš brangiausių kambarių, kūną aptiko tik praėjus dviem savaitėms po jo mirties. Incidentas įvyko šių metų liepos 23 d., tačiau apie tai skelbiama tik dabar.

Į viešbutį atvykęs 39 metų Kiranas Tomanas panoro apsigyventi 115-ame „Hyde Park Towers Hotel“ numeryje, kuriame septintame praėjusio amžiaus dešimtmetyje keletą mėnesių praleido garsusis muzikantas Džimis Hendriksas, skelbia laikraštis „The Sun“.

Sumokėjęs už penkių mėnesių viešnagę viešbutyje, kur para kainuoja daugiau nei 2 tūkst. JAV dolerių, svečias ant kambario durų pakabino lentelę „Netrukdyti“. Kaip tik todėl viešbučio darbuotojai dvi savaites nėjo į kambarį. Durys buvo atvertos tik tada, kai kambarinė pajuto iš jo sklindantį nemalonų kvapą.

Teisėsaugininkų teigimu, šiuo atveju nekalbama apie smurtinę mirtį. Remiantis oficialia išvada, vyras mirė nuo išsekimo, prie kurio privedė nuolatinis badavimas. Spėjama, kad jis turėjo psichikos problemų. Pareigūnams nepavyko aptikti vyro artimųjų ar sužinoti ką nors daugiau apie jo gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius