Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslo sėkmės istorija: Savivaldybės taip pat gali dirbti kitaip

Nors Neringos savivaldybės administracijoje dirbu dar vos pusantrų metų, bet jau spėjau pajusti, kokie dideli verslininkų prašymų leidimams ar licencijoms gauti srautai mus pasiekia per „Paslaugų ir gaminių kontaktinio centro pranešimo dėžutę“.
Neringos savivaldybės administracija, Rasa Baltrušaitienė, Verslo ir strateginės plėtros skyriaus vyriausioji specialistė
Neringos savivaldybės administracija, Rasa Baltrušaitienė, Verslo ir strateginės plėtros skyriaus vyriausioji specialistė / Neringos savivaldybės nuotr.
Temos: 1 Versli Lietuva

 Todėl siekis skatinti verslininkus naudotis „Paslaugų ir gaminių kontaktinio centro“ teikiamomis paslaugomis, tapo vienu iš kasdienės veiklos prioritetu. Nuolat konsultuoju verslininkus, kaip reikia pateikti prašymus leidimams, licencijoms gauti per pranešimų dėžutę, užtikrinu, kad naudojantis „Pranešimų dėžute“ jie sutaupys ne tik savo laiką, kelionės išlaidas, nes dokumentus institucijai gali pateikti bet kuriuo paros metu iš jam patogios vietos, bet ir gaus leidimus operatyviau nei atvykstant į savivaldybę.

Dalyvavau visuose VšĮ „Versli Lietuva“ rengiamuose seminaruose, mokymuose, konferencijose. Neringos savivaldybės portale patalpinome www.verslovartai.lt banerį, kad suinteresuotieji asmenys gautų kuo daugiau informacijos apie „Paslaugų ir gaminių kontaktinio centro“ teikiamas paslaugas.

Iš VšĮ „Versli Lietuva“ specialistų nuolat jaučiame dėmesį mūsų savivaldybei, džiaugiamės, kad įstaigos specialistai kvalifikuotai atsako į visus mums kylančius klausimus. Mano nuomone, „Paslaugų ir gaminių kontaktinio centro“ veikla bei teikiamos paslaugos teikia didžiulę naudą tiek pradedančiajam verslininkui, tiek ir verslo senbuviui, nes visa informacija, reikalinga sėkmingam verslo įkūrimui ir vystymui, sukoncentruota viename tinklapyje.

Pranešimų dėžutė skirta verslininkams, norintiems susisiekti ir tiesiogiai bendrauti su kompetetingomis valstybės ir savivaldybių institucijomis, pateikti joms prašymus, persiųsti dokumentus, reikalingus leidimams, licencijoms išduoti ir gauti institucijų atsakymus.

Tuo tarpu valstybės ar savivaldybės institucijos specialistui mažėja interesantų srautai, dėl kurių formuojasi eilės, savivaldybės darbuotojas gali racionaliau planuotis darbus bei laiką, nagrinėjant prašymus bei paraiškas dėl leidimų, licencijų išdavimo.

Džiaugiamės, kad susidomėjusių galimybe pateikti dokumentus ir gauti licencijas bei leidimus elektroniniu būdu daugėja, o Neringos savivaldybė, siekdama tapti pažangesne ir šiuolaikiška savivaldybe, prisideda prie informacinės visuomenės plėtojimo. Be to, pagal gautų paraiškų skaičių per „Pranešimų dėžutę“ 2012 m. Neringos savivaldybė užimė antrą vietą savivaldybių tarpe.

Paslauga „Pranešimų dėžutė“ teikiama nuo 2010 m. 2009 m. VŠĮ „Versli Lietuva“ buvo įkurtas Paslaugų ir gaminių kontaktinis centras, kuriame skelbiama aktuali informacija verslui prieinama per portalą www.verslovartai.lt. Šiame portale veikia ir saugi pranešimų dėžutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius