TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Verslo sėkmės istorija. Eglė Opeikienė, projekto „Lietuvos dizaino blokas“ organizatorė: sugebėta suburti įmones į komandą

Projektas „Lietuvos dizaino blokas“ itin sėkmingai pasirodė Niujorke vykusioje tarptautinėje baldų ir dizaino parodoje ICFF gegužės mėnesį.
Eglė Opeikienė
Eglė Opeikienė / Asmeninio archyvo iliustr.

Lietuvai parodoje atstovavo šios įmonės: UAB „Contra Design House“, UAB „Sedes Regia“, UAB „Kitaip“, A.Vrubliauskienės įmonė „Nauji vėjai“ ir UAB „Interjero dizaino grupė“.  Nors praėjo tik porą mėnesių keturios iš penkių dalyvavusių lietuviškų bendrovių jau skaičiuoja rezultatus – tiekia savo produkciją, šiuolaikinius baldus ir dizaino sprendimus į JAV, kurių pagrindiniai užsakovai: baldų parduotuvės, taip pat sparčiai besivystančios e-parduotuvės, dizaineriai ir architektai.

VšĮ „Versli Lietuva“ indėlis labai svarus, nes sudarė galimybes penkioms įmonėms dalyvauti vieningame stende, pasidalinti išlaidas, kurių nei viena atskirai negalėtų padengti, o vadinasi ir dalyvauti prestižinėje tarptautinėje parodoje. Tačiau ne vien lėšos suvaidino reikšmingą vaidmenį šiame projekte. Labai svarbu, kad VšĮ „Versli Lietuva“ geba suburti įmones į „komandą“ bendram tikslui. Ne paslaptis, kad lietuvių charakteriui būdingas individualizmas, dirbti grupėse mes tik mokomės. Todėl ypatingai sėkmingas darbas kartu šiame projekte, manau, ne tik sumažino šio projekto kaštus, bet ir leido įmonių atstovams sudalyvauti tikrame vadybos „workshope“. Įmonės tarpusavyje dalinosi savo žiniomis ir patirtimi tiek parengiamajame etape Lietuvoje, tiek dalyvaujant parodoje Niujorke, o tai kuria sinergiją ir naują vertę žmonių santykiams įvertinant ateities galimybes bei perspektyvas.

VERSLO PLANO SKAIČIUOKLĖ

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius