Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Verslo sėkmės istorija. Kęstutis Gardžiulis UAB „Etronika“ generalinis direktorius: svarbus dalyvavimas parodoje

Sulaukę VšĮ „Versli Lietuva“ pagalbos šių metų spalį sudalyvavome prestižinėje parodoje „CTIA Enterprise & Applications 2011“ vykstančioje San Diege, JAV. Šis, kasmet vykstantis ir tūkstančius lankytojų sutraukiantis tarptautinis renginys – vienas svarbiausių pasaulyje, kai kalba sukasi apie mobiliąsias ir informacines technologijas.
Kęstutis Gardžiulis
Kęstutis Gardžiulis / Asmeninio archyvo nuotr.

Parodoje mūsų pristatytas eksperimentinis elektroninės bankininkystės produktas, paremtas „Microsoft Kinect“technologija, sulaukė didelio pasaulinės žiniasklaidos dėmesio. Patekome į tokius leidinius kaip „Wired“, „PC World“, „Engadget“, „Popular Science“ ir kt. Toks dėmesys mūsų kompanijai leido būti pastebėtai bei pritraukti labai vertingų kontaktų. Tikimės, kad tai išsirutuliuos į apčiuopiamus rezultatus.

Nuo pat idėjos sudalyvauti pasaulinėje „CTIA Enterprise and  Applications 2011“ parodoje JAV gimimo iki pat jos įgyvendinimo VšĮ „Versli Lietuva“ rėmė verslo iniciatyvą: įsiklausė ir suprato kodėl Lietuvos įmonėms tai svarbu, koordinavo visą organizacinę ir derybinę parodos rengimo veiklą, konsultavo, vienijo įmones.

Maloniai nustebino, kad nereikėjo tuščių aiškinimų, įtikinėjimų, bereikalingų šnekų, požiūris į verslą labai teigiamas ir pažangus. Norėčiau pabrėžti esminį dalyką, kad VšĮ „Versli Lietuva“ supranta kas yra verslas, šnekamės ta pačia kalba, o rezultatas pasiekiamas praktiškai iš pusės žodžio: galime diskutuoti, kalbėtis. Malonu dirbti su žmonėmis, kurie supranta ko reikia verslui. Labai gerai, kai valstybinė institucija neturi to neigiamo valstybinės institucijos įvaizdžio. Jeigu verslas gali bendrauti su valstybine institucija kaip su verslo partneriu, tai yra didelė vertė. Sėkminga partnerystė visada sukuria vertę.

VERSLO PLANO SKAIČUOKLĖ

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius