Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galimybės veržliam jaunimui – naujame vaizdo reportažų cikle „Sėkmės receptas“

Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje pristato reportažų ciklą jaunimui „Sėkmės receptas“. Juose savo istorijomis dalysis buvę studentai, savanoriai, ES paramą gavę jauni verslininkai, ES institucijų stažuotojai ir darbuotojai. Praktinius programų aspektus pristatys jas koordinuojančių institucijų atstovai.
Sėkmė versle
Sėkmė versle / 123rf nuotr.

Pavasarį bus pristatyti 9 reportažai apie skirtingas ES programas ir galimybes. Pirmąjį „Sėkmės recepto“ reportažą – apie studijų mainų ir praktikos programą „Erasmus“ – jau galima peržiūrėti interneto svetainėje http://www.pazinkeuropa.lt/.

„Tikrai norėčiau palinkėti jauniems žmonėms važiuoti į užsienį studijuoti, dirbti ar savanoriauti, pasisemti patirties, pasiimti viską, kas geriausia, grįžti į Lietuvą ir daryti savo šalį gražesnę“, – teigia pirmojo muzikinio realybės šou „Dangus“ nugalėtoja Rasa Bubulytė.

VIDEO: Rasa Bubulytė

Didžiosios Britanijos Liverpulio scenos menų institute studijavusi atlikėja tikina, kad svetur praleisti metai atnešė jai daug neįkainojamos patirties, o kai kurie nutikę dalykai – patys geriausi gyvenime. „Verta išvažiuoti iš savo šalies, pasižiūrėti, kaip kiti gyvena, pažinti kitas kultūras“, – tikino Rasa.

Vaizdo reportažas: „Erasmus: smegenų mankšta užsienyje“:

VIDEO: Erasmus: smegenų mankšta užsienyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius