-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslo sėkmės istorija. Mindaugė Karvelytė-Vest, UAB „ConCreate“ steigėja: veiklos pradžioje labai padėjo „Pirmųjų verslo metų paslaugų krepšelis“

UAB „ConCreate“ gamina inovatyvius surenkamus betoninius konstrukcinius elementus pastatams. Gaminamos betoninės konstrukcijos su instaliuotomis santechnikos, elektros tinklainėmis yra orientuotos į individualios statybos objektus, tačiau tinkamos ir pramoniniams objektams. Didžiausias UAB „ConCreate“ produkcijos išskirtinumas ir inovatyvumas siejamas su atsinaujinančių energijos šaltinių – saulės energijos, lietaus vandens, grunto šiluminės energijos – panaudojimo integracija.
Mindaugė Karvelytė-Vest
Mindaugė Karvelytė-Vest / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Versli Lietuva

Vystant pirmuosius konstrukcinius modelius, siekiant žmonėms sukurti ekonomiškas ir atsakingą vartojimą skatinančias gyvenimo sąlygas buvo bendradarbiaujama su Danijos Karalystės bei Lietuvos Respublikos pastatų inžinerinių sistemų akademinės bendruomenės atstovais.  

Apie įmonės steigimą buvo svarstoma ne vienerius metus, bet UAB „ConCreate“ buvo įsteigta tik 2012 metų sausio mėnesį, kai buvo įsitikinta, jog kuriami betoniniai gaminiai turės paklausą ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų.  

Įkurti įmonę bei įgyvendinti brandinamą idėją taip pat paskatino dalyvavimas VšĮ „Versli Lietuva“ ir UAB “Sadrigla” organizuotame informaciniame renginyje „Kurk savo verslą su Pirmųjų verslo metų krepšeliu“. Renginio metu gauta informacija ir palyginamoji mokesčių bazės analizė padėjo apsispręsti dėl veiklos formos pasirinkimo.

Renginio metu iš „Versli Lietuva“ gautas „Pirmųjų verslo metų paslaugų krepšelis“ buvo labai vertingas įmonės veiklos pradžioje. Naudingiausios buvo konsultacijos darbų saugos, verslo finansavimo, buhalterinės apskaitos, sutarčių sudarymo klausimais. Labai patogu tai, jog 12 mėnesių turėjau galimybę dėl visų iškylančių klausimų kreiptis konsultantes, kurios suteikė kokybiškus ir informatyvius atsakymus, neleidusius padaryti verslo pradžios klaidų.

Kadangi mūsų gaminamas produktas yra naujiena tiek Lietuvos, tiek Danijos Karalystės rinkose, ypatingą reikšmę turi rinkodara – pardavimų skatinimas. Dėl šios priežasties pasinaudojau ir krepšelio teikiama mokymų galimybe – dalyvavau Marketingo mokymuose, kuriuose gavau daug aktualios, praktiškos ir naudingos informacijos, kurią pritaikiau įmonės veikloje. Taip pat dalyvavau Buhalterinės apskaitos mokymuose – šių mokymų metu buvo pateikta daug koncentruotos informacijos, kuri buvo man tikrai naudinga.

Šiuo metų UAB „ConCreate“ vykdo pirmuosius užsakymus. Jau šių metų balandžio – gegužės mėnesiais Danijos Karalystėje bus pastatyti pirmieji betoninių konstrukcijų namai. Taip pat rengiamasi pavyzdinį maketą, kuris bus pastatytas Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius