Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Žemaitijos pienas“ žengė į Vokietiją, tokių planų turi Vilkyškių pieninė

Vienos didžiausios šalies perdirbimo bendrovės „Žemaitijos pienas“ gaminamas sūris „Džiugas“ jau parduodamas Vokietijoje, aukštesnės kokybės produktų ir delikatesų parduotuvių tinkle „Frische Paradies“. Į šią rinką planuoja žengti ir kita pieno perdirbimo bendrovė Vilkyškių pieninė, skelbia portalas eversus.lt.
Pienas
Pienas / 123rf.com nuotr.

„Kai dėl Vokietijos, tai esame prie starto linijos, tačiau produktų nenorėčiau įvardyti“, – teigė Vilkyškių pieninės generalinis direktorius Gintaras Bertašius. Pasak jo, įmonė jau dvejus metus renka produktus, kurie būtų įdomūs vokiečiams.

„Verslios Lietuvos“ atstovė Hamburge Lina Gylienė teigia, kad skvarbai į Vokietiją reikia tam tikro agresyvumo ir supratimo, kaip veikia vokiška prekyba.

Portalo duomenimis, „Frisches Paradies“ tinklui dėl skonio ir kvapo netiko kelių kitų Lietuvos gamintojų produkcija. Vokiečiams neįtiko ir jų pakuotė, nes ji priminė pigių maisto prekių parduotuvių produkciją, o „Frisches Paradies“ orientuojasi į aukštesnio lygio pirkėją, kuriam svarbi ir pakuotė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius