-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė ir Albertas Bandžiai: pradėti iš naujo – nebeįmanoma?

„Tai, kad esi namie, dar nereiškia, jog gyveni kartu“, – prisipažino advokatas, projekto „Lietuvos šokių dešimtukas“ dalyvis Albertas Bandžius (47).
Foto naujienai: Aistė ir Albertas Bandžiai: pradėti iš naujo – nebeįmanoma?
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt
„Tai, kad esi namie, dar nereiškia, jog gyveni kartu“, – prisipažino advokatas, projekto „Lietuvos šokių dešimtukas“ dalyvis Albertas Bandžius (47). Jis nepaneigė gandų, kad byra santuoka su dvidešimčia metų jaunesne žmona, taip pat teisininke Aiste. Kartą susikrovęs lagaminus ir išėjęs iš namų, vyriškis sako sugrįžęs, nes šeimos ilgesys sunkiai pakeliamas. Juo labiau kad laukia du maži sūnūs – Dominykas (3,6) ir Gabrielius (1,1). „Atrodo, lyg gyventum su žmogumi, kurio visai nepažįsti, – sako advokatas. – Ir pasakykit man, kokiame kino teatre rodo filmus iki trečios nakties?“ Iki šiol tikėjęsis, kad pašlijusius santykius dar galima sutvarkyti, Albertas sako kuo toliau, tuo mažiau vilčių puoselėjantis. „Be jokios abejonės, šokdamas iš šeimos atėmiau savo laiką. Praėjusį kovą gimė mažasis, tarp mūsų su Aiste atsirado mažas plyšelis, paskui jis ėmė gilėti, kol tapo praraja. Žmona, matyt, laukė laukė mano dėmesio, kol palūžo. Esu įsitikinęs, kad septynerių metų krizė egzistuoja. Ji palietė mūsų šeimą.“ Keletą kartų dar bandęs įkalbėti žmoną viską pradėti iš naujo, Albertas sako tokių vilčių nebepuoselėjąs. Labiausiai jam gaila vaikų, nes jie, įsitikinęs, turėtų augti šeimoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius