Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algirdas Radzevičius ir Milisandra Kvaraciejūtė: santuoka ar vestuvės?

Nors tarnybiniai romanai muzikos leidybos įmonėje „Zuzi records“ nepageidaujami, vienas neseniai buvo vainikuotas deimantais puoštais aukso žiedais.
Foto naujienai: Algirdas Radzevičius ir Milisandra Kvaraciejūtė: santuoka ar vestuvės?
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Nors tarnybiniai romanai muzikos leidybos įmonėje „Zuzi records“ nepageidaujami, vienas neseniai buvo vainikuotas deimantais puoštais aukso žiedais. Apsupti triukšmingos smagiai nusiteikusių draugų kompanijos Vilniaus santuokų rūmuose amžiną meilę vienas kitam prisiekė grupės „Patruliai“ narys Algirdas Radzevičius (30) ir dainininkė iš „Blogų mergaičių“ Milisandra Kvaraciejūtė (25). Vyriškoji svečių dalis garsiais kosčiojimais jaunikį nuo šio atsakingo žingsnio dar bandė atkalbėti. Tačiau bičiulių „paskutiniu mohikanu“ vadinamas Algirdas, panašu, buvo labai laimingas. „Algelis savo išrinktąją ilgai nuo manęs slėpė. Susikukavo abu per koncertų turą vasarą, bet prisipažinti nedrįso, žinojo, kad tokių dalykų netoleruoju“, – sakė santuoką savo parašu paliudijęs „Zuzi records“ vadovas dainininkas Žilvinas Žvagulis.
Išklausę sveikintojų linkėjimus, jaunieji iškilmingus pietus valgė „Šarūno“ viešbutyje. Tiesa, jaunikis čia ilgai neužsibuvo – vakare laukė koncertas Rokiškyje. „Tai ir įrodo, kad civilinei santuokai neteikiame didelės reikšmės“, – prisipažino Algirdas. Vestuves pora žada švęsti kitą vasarą. Reikia manyti, kad į bažnyčią tėvelius tada jau lydės liepą gimsiantis kūdikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius