-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anna Kournikova: „liedama prakaitą, jaučiuosi gerai“

Anna Kournikova stengiasi palaikyti profesionalios tenisininkės formą, bet ji sako, kad fiziniai pratimai padeda jai pozityviai žiūrėti į gyvenimą.
Foto naujienai: Anna Kournikova: „liedama prakaitą, jaučiuosi gerai“
Anna Kournikova savo parduotuvės su „K Swiss“ prekės ženklu atidaryme. Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Enrique Iglesias
Anna Kournikova stengiasi palaikyti profesionalios tenisininkės formą. Annos nuomone, fiziniai pratimai padeda pozityviai žiūrėti į gyvenimą. „Aš puikiai jaučiuosi prakaituodama sporto salėje ir taip išlieju negatyvias emocijas,“ – sakė Anna. Sportininkui svarbu susikaupti ir dirbti sporto salėje su svoriais ir treniruokliais, palaikyti tam tikrą kūno svorį, bet kitas sporto aspektas – gaunamas pasitenkinimas. Pasak Kournikovos, „visa tai dėl to, kad užsiauginčiau raumenis ir būčiau patenkinta savo išvaizda. Širdies veiklai skirtų pratimų darau mažai, tik tiek, kad sumažinčiau stresą ir prakaituočiau.“ Kournikova yra žaidusi su garsiausiais pasaulio tenisininkais, tačiau tai ne vieninteliai jos iššūkiai. Interneto svetainėse nuolat diskutuojama apie jos svorį, nors tai „manęs nebeveikia“. Anna sako: „Tu žinai, kad esi viešas asmuo. Žinai, kur lendi, ir tiesiog turi susitaikyti su savimi. Tai tik kažkieno nuomonė ir negalima į ją susikoncentruoti.“ Paklausta apie seniai besitęsiančius santykius su draugu Enrique Iglesiasu, Kournikova paprastai atsako: „viskas yra gerai“. (Pora neseniai paneigė gandus, kad jie susižadėjo). Kadangi jie abu labai užsiėmę, „svarbiausia suprasti vienam kitą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius