Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Ar Paris Hilton gali pasikeisti?

Materialioji mergaitė, išėjusi iš kalėjimo, netikėtai pareiškė, jog pastarasis įvykis pakeitė jos gyvenimą iš esmės – kaip pati Paris sako, ji paprasčiausiai suaugo.
Foto naujienai: Ar Paris Hilton gali pasikeisti?
Foto naujienai: Ar Paris Hilton gali pasikeisti? / zmones24.lt
Temos: 1 Paris Hilton
Materialioji mergaitė, išėjusi iš kalėjimo, netikėtai pareiškė, jog pastarasis įvykis pakeitė jos gyvenimą iš esmės – kaip pati Paris sako, ji paprasčiausiai suaugo.

Gimti „su marškinėliais“
Po Pirmojo pasaulinio karo jaunas amerikietis, vardu Conradas Hiltonas, nusipirko pirmąjį viešbutį. Nei jis pats, nei jo artimieji tikrai nesvajojo, kad šis nedidukas verslas ateityje išaugs į milžinišką verslo imperiją – visame pasaulyje garsių viešbučių tinklą. Provaikaitės Paris gimimo Conradas jau nebesulaukė, nes mirė likus dvejiems metams iki jos gimimo. Paris yra Hiltonų pirmagimė, vyriausia iš keturių vaikų. Mergaitės vaikystė prabėgo prabangiausiose Amerikos vietose – Niujorke, Manhatane ir Kalifornijoje, Beverli Hilse. Kad ir kaip keistai skambėtų, tačiau milijardieriaus vaikaitės gyvenimas tikrai nėra rožėmis klotas. Vaikystėje Paris beveik neturėjo draugų, o mokykloje vaikai, išgirdę jos pavardę, ilgai ir negailestingai mergaitę užgauliodavo, todėl jai teko pakeisti ne viena mokslo įstaigą. Nuolatos išlepusia turtuole vadinama mergaitė stengėsi į užgauliojimus nekreipti dėmesio, tačiau jos teta vienam leidiniui papasakojo, jog vaikų pašaipos ją itin žeidė. Taip gimė Paris meilė gyvūnams, kurių knibždėte knibždėjo visi namai ir su kuriais ji praleisdavo galybę laiko.

Verslininkės gyslelė
Paris senelis yra pasakęs, kad ji yra sunkiausiai dirbantis asmuo Hiltonų šeimoje, ir tai yra beveik tiesa. Dirbti modeliu Paris pradėjo dar vaikystėje, tačiau dažniausiai labdaros renginiuose. Tačiau būdama 19-kos ji pasirašė sutartį su Donaldo Trumpo modelių agentūra. Suvokdama, kad tai nėra ir nebus pats geriausias pasipelnymo šaltinis, ji po truputėlį ėmė įvairiais būdais reklamuotis, kad įtvirtintų savo vardą rinkoje. Greitai Paris metėsi į kino industriją, kurioje jau sukasi nuo 2000-ųjų. Iš pradžių Paris gaudavo antraeilius vaidmenis romantinėse komedijose, vėliau pasirodė keliuose serialuose, o 2007-aisiais net buvo pradėtos rodyti animacinių filmukų serijos apie Paris, jos seserį Nicky ir jų šunelį. Dar vienas teisingas ėjimas buvo Paris ir jos geriausios draugės Nicole Richie realybės šou „Paprastas gyvenimas“, kuris tęsėsi net kelerius metus, kol galop, kritus reitingams, buvo nustota filmuoti. Be to, Hiltonų mergaitė dar ėmėsi ir muzikinės karjeros: 2004-aisiais išleido pirmąjį savo albumą pavadinimu „Paris“, tačiau jis iš pradžių pasiekęs topus, vėliau buvo greitai užmirštas, kaip ir vėlesni Paris bandymai dainuoti. Daug vertingesni buvo jos sandoriai su įvairiausiomis kompanijomis, kurioms mergina leido naudoti savo vardą arba kurių produkciją reklamavo. Nors buvo apskaičiuota, kad per porą metų, nuo 2004-ųjų iki 2006-ųjų, Paris uždirbo beveik 18 mln. JAV dolerių, tačiau jos tėvas pasakojo vis dar mokantis už abiejų dukterų išlaidas.

Nutrūkusi nuo grandinės

Be abejo, kai tavo gyvenimas yra viena didelė šventė, o darbas – pramogos, už kurias tau dar ir sumoka, tai labai greitai galima pamiršti žodį „saikas“. Viskas prasidėjo tuomet, kai internete buvo išplatintas pornografinis filmas „Viena naktis pas Paris“. Vėliau šis filmas, pasirodęs DVD formatu, buvo akimirksniu išgraibstytas. Dėl šio filmo, kuriame Paris Hilton mylisi su savo vaikinu Ricku Solomonu, kilo didžiulis skandalas, mat mergina aiškino nežinojusi, kad buvo filmuojama, todėl netrukus padavė R. Solomoną į teismą, kuris jai priteisė beveik pusę milijono JAV dolerių. Gautus pinigus mergina paaukojo labdarai, tačiau šis gražus gestas neatrodė labai įtikinamas. 2006-aisiais Paris buvo nubausta už vairavimą išgėrus, iš jos buvo laikinai atimtas vairuotojo pažymėjimas. Nepaisydama to, jog jai laikinai atimta teisė vairuoti, Paris nenustojo važinėti automobiliu, todėl greitai ir vėl buvo sustabdyta. Jai dar kartą pavyko išsisukti su griežtu įspėjimu nebesėsti prie vairo. Tačiau po poros mėnesių Paris, nieko nepaisydama, vėl sėdo prie vairo. „Auksinei mergaitei“ šįkart taip lengvai išsisukti jau nebepavyko. Teisėjas buvo negailestingas. Nei peticijos, nei piniginiai užstatai Paris nuo grotų neišgelbėjo. Kalėjime turtuolė praleido pusantro mėnesio.

Gražūs pokyčiai

Išėjusi iš belangės, Paris iš karto pradėjo suokti apie skaudžią gyvenimo pamoką, kuri neva jai padėjo suaugti ir pasikeisti. Ji dar aktyviau ėmė dalyvauti kovoje už gyvūnų teises ir labdaros projektuose aiškindama, jog nuostabiu pavyzdžiu jai tapo Angelina Jolie ir Bradas Pittas, kurie įvairiausiais būdais gelbsti žmoniją. Pakeitusi daugybę vaikinų, pradedant grupės „Backstreet Boys“ nariu Nicku Carteriu ir baigiant graikų laivybos magnato vaikaičiu Stavrosu Niarchosu III, Paris vis kalbėjo, kad vedyboms dar yra per jauna. Netikėta žinia apie jos ir Benji Maddeno sužadėtuves pribloškė ne vieną. Įsimintiniausia dešimtmečio blondine save tituluojanti Paris savo virtualiame dienoraštyje rašo, koks nuostabus yra jos naujasis vaikinas, grupės „Good Charlotte“ muzikantas Benji Maddenas. Ji netgi teigia pradėjusi galvoti apie vedybas ir vis dažniau prisimena vaikystės svajones susilaukti daug vaikų. Tačiau kartu ji pradeda naująjį realybės šou, kuriame filmuosis su savo išrinktuoju Benji Maddenu. Ar šie santykiai tik dar vienas verslo planas, ar nuoširdūs Paris jausmai – parodys laikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje