Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ashtonas Kutcheris neplanavo vesti Demi Moore

Ashtonas Kutcheris niekada nebūtų atsisakęs tokio gyvenimo būdo, kai nuolat esi apsuptas moterų, jei prieš įsikurdamas su Demi Moore ir prieš ją vesdamas būtų pamąstęs du kartus.
Foto naujienai: Ashtonas Kutcheris neplanavo vesti Demi Moore
Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Ashtonas Kutcheris niekada nebūtų atsisakęs tokio gyvenimo būdo, kai nuolat esi apsuptas moterų, jei prieš įsikurdamas su Demi Moore ir prieš ją vesdamas būtų pamąstęs du kartus. Juk prieš vestuves jis buvo pačioje savo seksualumo viršūnėje. Pora apstulbino Holivudą 2005-aisiais, kai jie susituokė. Jam buvo 27-eri, jai – 42-eji. Po trejų metų jie yra ne mažiau artimi, bet Kutcheris pažymi, kad toks įsipareigojimas jam buvo neįprastas, kai jis turėjo milijonus galimybių pasimatymams. Aktorius prisipažįsta, kad jei jis nebūtų pametęs galvos dėl Demi Moore, jie nebūtų buvę pora. Kutcheris vienam žurnalui pasakė: „Aš buvau, tiesiogine to žodžio prasme, renkamas geidžiamiausiu pasaulio vienišiumi, o dabar mano vertė krenta. Aš susiradau savąją. Jei būčiau apie tai galvojęs, būčiau sakęs: „Ne, ne.“ Bet ką gali padaryti, kai esi taip įklimpęs, kad nebesugebi mąstyti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius