Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aušrys Kriščiūnas-Tynta BTV laidoje „Yra kaip yra“: „Žmonai, kad ji graži, sakau kasdien“

Jau šį trečiadienio vakarą 20.30 val. BTV laidoje „Yra kaip yra“ Asta Stašaitytė-Masalskienė aiškinsis, ar lietuviai vyrai yra prastesni už užsieniečius. Viena iš pokalbio dalyvių manekenė Keila Bertušaitytė teigs, kad lietuviai vyrai – ne jai. „Jie – tiesiog ne mano žmonės, manęs nežavi jų ėjimas ratais kvadratais ir nieko tikslaus nepasakymas“, – laidos studijoje pareikš žavi mergina.
Aušrys Kriščiūnas - Tynta
Aušrys Kriščiūnas - Tynta / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.


Išgirdęs kategorišką jaunos merginos nuomonę apie lietuvius vyrus A.Kriščiūnas-Tynta griežtai ją pamokys, kad nestatytų visų į vieną lentyną. „Manau, teigti, kad visi lietuviai yra prasti –  nesąmonė. Gal jūs jų ieškote ne ten? Ar bandėte dairytis kur nors kitur, ne klubuose ar restoranuose?“, – retoriškai mąstys Aušrys Kriščiūnas-Tinta.

Pats A.Kriščiūnas-Tynta BTV laidai „Yra kaip yra“ išduos, kad savo žmoną stengiasi lepinti itin dažnai. „Prieš dvi savaites dovanojau savo moteriai gėlių. Žmonai,  kad ji graži, sakau kiekvieną dieną, o kad myliu – dar dažniau. Dovanomis stengiuosi džiuginti pagal galimybes ir poreikius. Kadangi šiuo metu ji augina pusės metų sūnelį,  jai labai reikia mano palaikymo, todėl  nuolat kartoju, kad ji – pati gražiausia ir mylimiausia“, – savo romantiškąją pusę BTV laidoje atskleis Aušrys Kriščiūnas-Tynta.

Ar lietuviai vyrai – tikrai tokie neromantiški? Ką apie mūsų tautietes mano čia gyvenantys italai? Ką apie barakudas atskleis Aušrys Kriščiūnas-Tynta 15 metų dirbęs naktiniuose klubuose? Visa tai jau šį trečiadienio vakarą 20.30 val. BTV laidoje „Yra kaip yra“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius