-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cynthia Nixon ir neįprastos vedybos

„Sekso ir miesto“ žvaigždė Cynthia Nixon nori vesti savo draugę-partnerę Christine Marinoni, kadangi homoseksualų vedybos yra neįprastas dalykas.
Foto naujienai: Cynthia Nixon ir neįprastos vedybos
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
„Sekso ir miesto“ žvaigždė Cynthia Nixon nori vesti savo draugę-partnerę Christine Marinoni, kadangi homoseksualų vedybos yra neįprastas dalykas. Aktorė susitikinėja su Marinoni nuo 2004-ųjų. Praėjusį mėnesį sklandė gandai, kad pora planuoja susituokti dar šiais metais. Planuojama nedidelė santūri ceremonija. 42-ejų Nixon pripažįsta, kad ji niekada nesižavėjo santuoka, bet santuoka su moterimi yra kažkas panašaus į maištą, todėl apie tokią santuoką ji vis dažniau pasvarstanti. Serialo žvaigždė sako: „Mano mergina nori vestuvių. Buvęs mano vaikinas, Danny Mozeris, su kuriuo išsiskyrėme po 15-os metų, apie tai niekada negalvojo. Manau, kad santuoka su Christine bus tarsi nedidelis maištas. Tai panašu į situaciją, kai tu negali balsuoti ir staiga gauni balsavimo teisę. Tada bėgte bėgi balsuoti. Aš visada vengiau santuokos ir tuo klausimu buvau labai apdairi. Jausdavau, kad tai tarsi spąstai. Kartais žmonės tiesiog nori pašėlti vakarėlyje, gauti dovanų ir viešai atšvęsti didžiąją meilę, bet jie negalvoja apie įsipareigojimus visam gyvenimui. Todėl aš visada to vengdavau“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius