Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D. Mertinas ir Berneen – labiausiai neatpažįstamas žvaigždžių duetas

D. Mertino ir Berneen pasirodymas sužavėjo komisiją. Šis duetas, Vytauto Juozapaičio sprendimu, laimėjo Veronikos Povilionienės įsteigtą prizą.
Foto naujienai: D. Mertinas ir Berneen – labiausiai neatpažįstamas žvaigždžių duetas
Foto naujienai: D. Mertinas ir Berneen – labiausiai neatpažįstamas žvaigždžių duetas / zmones24.lt
Šeštadienį LNK „Žvaigždžių duetuose“ trečią savaitę iš eilės pirmąją vietą užėmė Ramūnas Rudokas ir Vilija, tačiau kitos poros taip pat parengė originalių pasirodymų.
Už R. Rudoką ir Viliją televizijos žiūrovai balsavo 826 kartus. Šios poros gerbėjai nusileido tik Radži ir Livijos fanams, kurie už savo favoritus balsavo 999 kartus. Tačiau susumavus komisijos ir žiūrovų balsus pirmąją vietą užėmė R. Rudokas su Vilija, atlikę kadaise „Viengungių“ dainuotą „Kojų bliuzą“. D. Mertino ir Berneen pasirodymas sužavėjo komisiją. Šis duetas, Vytauto Juozapaičio sprendimu, laimėjo Veronikos Povilionienės įsteigtą prizą – dvi kompaktines plokšteles „Kada sūneliai sugrįš?“, kuriose maestro Vytautas Kernagis įskaitė Lietuvos istoriją iš įvairių istorinių dokumentų, kronikų. Šis kompaktinis diskas – ne komercinis, skirtas dovanoti. Pasak V. Povilionienės, išgirdę V. Kernagio balsą šioje plokštelėje, jo bičiuliai tiesiog neatpažino maestro pačia gražiausia prasme. „Ir pats Vytautas išgirdęs save iš šalies, sakė, jog tapo neatpažįstamas“, - kalbėjo V. Povilionienė. Ji pažadėjo padovanoti diską tam žvaigždžių duetui, kuris scenoje taps neatpažįstamu. Komisijos pirmininko V. Juozapaičio nuomone, būtent toks buvo D. Mertino ir Berneen pasirodymas. Jie atliko indišką dainą „Čiori čiori“. Žiūrovai įsitikino D. Mertino aktoriniu meistriškumu, kuomet šis įtikinamai suvaidino įsimylėjusį sultoną. Berneen tiesiog spinduliavo indišku žavesiu – jai ši daina kaip niekam kitam tiko, nes jos močiutė – indė. „Tai buvo tiesiog autentiška“, - po dainos sakė Donatas Katkus. Paskutinėje vietoje šįkart liko Vytautas Šiškauskas ir Vida Uleckienė. Jie surinko mažiausiai žiūrovų balsų (365) ir žemiausiais balais buvo įvertinti komisijos. Tačiau šis duetas nenusiminė – kitą šeštadienį jie turės progą pelnyti daugiau simpatijų ir likti projekte. Tačiau kažkuri pora atsisveikinti su „Žvaigždžių duetais“ kitą kartą privalės – ir tai bus jau penktoji iškritusi pora.

Galutinis šios savaitės rezultatas

Nr Duetas Vieta
01 R.BUBNELIS ir A.PILVELYTĖ 2
02 V.GENYTĖ ir A.CHOŠNAU 8
03 E.RADZEVIČIENĖ ir S.JANUŠKA 7
04 V.GRIGAS ir A.PILYPAITĖ 6
05 Dž.STRIAUPIS ir J.LEITAITĖ 9
06 L.GRADAUSKIENĖ ir RADŽI 4
07 V.ULECKIENĖ ir V.ŠIŠKAUSKAS 10
08 D.MERTINAS ir BERNEEN 3
09 LEO ir E.ANUSAUSKAITĖ 5
10 R.RUDOKAS ir VILIJA 1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius