Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkę Amy Winehouse gydo filmai

Britų dainininkė Amy Winehouse, žiūrėdama filmus, kuriuose vaidina Marilyn Monroe, kovoja su priklausomybe nuo narkotikų.
Foto naujienai: Dainininkę Amy Winehouse gydo filmai
Tikėkimės, kad Amy Winehouse išėjusi iš Reabilitacinės klinikos atrodys taip pat gerai, kaip kažkada 2004-aisiais. Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Amy Winehouse
Britų dainininkė Amy Winehouse, žiūrėdama filmus, kuriuose vaidina Marilyn Monroe, kovoja su priklausomybe nuo narkotikų. Dainininkė pati nusprendė kreiptis į Londono reabilitacinę kliniką. Jei dabar Amy nuspręstų išvykti iš klinikos, ji gali būti ten grąžinta prievarta. Tai nusprendė du kompetentingi gydytojai ir artimi giminaičiai. Jų teigimu, Amy, likusi be medicininio personalo priežiūros, gali sau pakenkti. Pasak atlikėjos tėvo, filmai su Marilyn Monroe - vienintelis dalykas, pralinksminantis Amy. Dainininkė - didelė Marilyn Monroe gerbėja, o mėgstamiausias Amy filmas - „Džiaze tik merginos". 24-erių Amy Winehouse pretenduoja į „Grammy" apdovanojimą šešiose nominacijose: „Metų įrašas", „Metų daina", Metų albumas", „Geriausias naujas atlikėjas". Viena žinomiausių atlikėjos dainų - „Rehab" (Reabilitacinė klinika).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius