-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektroninės muzikos kūrėjai privertė „seną reperį“ eksperimentuoti

„WildRollerz" - tai naujas muzikinis projektas, siekiantis klausytojams pateikti visiškai naujas elektroninės muzikos spalvas.
Foto naujienai: Elektroninės muzikos kūrėjai privertė „seną reperį“ eksperimentuoti
Foto naujienai: Elektroninės muzikos kūrėjai privertė „seną reperį“ eksperimentuoti / zmones24.lt
Temos: 1 Kipishas

„WildRollerz" - tai naujas muzikos projektas, siekiantis klausytojams pateikti visiškai naujas elektroninės muzikos spalvas. „WildRollerz" lyderis bei prodiuseris Harrisonas jau spėjo pasižymėti, kaip jaunas bei talentingas kūrėjas, remiksavęs daugelio Lietuvos bei užsienio atlikėjų dainų. Šiais metais Harrisonas, siekdamas tikslo, susivienijo su kitais prodiuseriais bei vokalistais. Taip gimė naujas elektroninės muzikos projektas „WildRollerz", kuriam atstovauja trijų kūrėjų tandemas: Tomas Malinauskas „Harrison" (Vilnius), Andrius Dren „Resurrection" (Kėdainiai) ir vokalistė Eleonora Abuchovic „El4ik" (D. Britanija).

Elektroninės muzikos kūrėjai, atstovaujantys sunkiajam „Hardstyle" stiliui, eksperimentuodami studijoje pakvietė prie mikrofono ne vieną reperį, tačiau geriausiai tokiam eksperimentui tiko skambus Kipišo balsas. „Jei man būtų pasakę prieš dešimt metų, kad kažkada dainuosiu skambant electro muzikai, tikriausiai nepatikėčiau, - tvirtina Kipišas, tačiau nesu tas „blogas šokėjas", iš žinomo posakio, ir pasitelkęs visą savo patirtį įsijaučiau ir „pavariau" taip nuotaikingai ir linksmai kaip moku. Galutinis variantas man patiko, o sunkūs electro garsai, pasirodo, skamba visai originaliai ir naujoviškai". Šį kūrinį transliuotojams žadama pristatyti po Naujųjų metų, kūrėjai tikisi surasti ir visiškai naują klausytoją.

Beje, tai ne pirmas muzikos prodiuserio Harrisono darbas kartu su Kipišu, atlikėjo dainų remiksai jau puikavosi elektroninės muzikos radijo stočių eteriuose, naktinių klubų aikštelėse, taip pat bus ir naujajame albume.

Naujai suburtas projektas žada pristatyti naują programą naktiniuose klubuose, o „WildRollerz" narys Harrisonas 2008-ųjų pabaigoje pasirodys „Ring Bar" klube su pirmąja „WildRollerz" programa „The New Generation".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius