Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Enrique Iglesias: linksmybės tęsiasi?

Enrique IGLESIAS (32) - viena ryškiausių pasaulio muzikos žvaigždžių, todėl nenuostabu, kad apie jo koncertą Vilniuje kalbama iki šiol.
Foto naujienai: Enrique Iglesias: linksmybės tęsiasi?
Jono Staselio ir Mariaus Žičiaus nuotr. / zmones24.lt
Temos: 1 Enrique Iglesias
Enrique IGLESIAS (32) - viena ryškiausių pasaulio muzikos žvaigždžių, todėl nenuostabu, kad apie jo koncertą Vilniuje kalbama iki šiol. Jei tik galėtų, tūkstančiai gerbėjų dainininką apdovanotų už geriausią metų koncertą. O renginio organizatoriai ir žurnalistai, ne vieną valandą išbuvę šaltyje, dar ilgai neužmirš, rodos, niekada niekur neskubančio atlikėjo.

Atskristi į Lietuvą E. Iglesias vėlavo bemaž pusantros valandos, tiek pat vėlavo ir pats koncertas. Iš pradžių dieną prieš pasirodymą į Vilnių žadėjęs atvykti dainininkas, pasak koncerto rengėjų, užtruko dėl prastų oro sąlygų (gausiai iškritusio sniego nedidelis žvaigždės lėktuvas dvi valandas buvo priverstas sukti ratus virš sostinės). Tačiau, sprendžiant iš Rusijos spaudos pranešimų, žavusis ispanas laiku atskristi į Lietuvą negalėjo dėl kur kas pikantiškesnių priežasčių. Koncerto išvakarėse popmuzikos žvaigždė dainavo privačiame didelio banko vakarėlyje Maskvoje. Paskui atlikėjas išskubėjo į populiarų restoraną. Ten jo laukė nemaža draugija, kurioje buvo ir širdies draugė tenisininkė Ana Kurnikova. Linksmai nusiteikę ir užsisakę prabangių patiekalų, iš pradžių visi gurkšnojo baltąjį vyną, vėliau perėjo prie degtinės. „Iglesias su Ana neužmiršo kilnoti taurelių ir gerti bruderšafto. Po kiekvieno porelė pasibučiuodavo. Iš grafino išsipilsčiusi likučius, kompanija paprašė sąskaitos - ji siekė 97 tūkstančius rublių (9,7 tūkstančio litų - red. past.)", - gana išsamią ataskaitą skaitytojams pateikė laikraštis „Tvoj den". Anot žurnalistų, po vakarienės pakiliai nusiteikę žymieji restorano lankytojai išėjo į gatvę, kur netrukus sugalvojo pasimėtyti sniego gniūžtėmis. Apie pusę keturių ryto porelė atsidūrė Raudonojoje aikštėje. Nuo galvos iki kojų išsivolioję sniege ir gerokai sušalę Enrique su Ana sėdo į automobilį ir išvažiavo į viešbutį.
Į Vilnių E. Iglesias atskrido be mylimosios, tačiau, rodos, ir čia gana linksmai leido laiką, mat kitą dieną po koncerto išvažiuoti iš viešbučio vėlavo apie pustrečios valandos. Kalbama, kad popmuzikos žvaigždė su kompanija naktinėjo Senamiestyje, netoli viešbučio esančiame sporto bare...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje