Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Anusauskaitė ir Jurga Anusauskienė - geriausios draugės

Jurga Evelinai ne tik mama, bet ir geriausia draugė. Ir nors apie jas dėl to sklando įvairiausi gandai, tačiau joms visa tai nė motais.
Foto naujienai: Evelina Anusauskaitė ir Jurga Anusauskienė - geriausios draugės
Foto naujienai: Evelina Anusauskaitė ir Jurga Anusauskienė - geriausios draugės / zmones24.lt
Jurga Evelinai ne tik mama, bet ir geriausia draugė. Ir nors apie jas dėl to sklando įvairiausi gandai, tačiau joms visa tai nė motais.

Dainininkė Evelina Anusauskaitė neslepia, kad už viską, ką ji šiandien turi, yra dėkinga savo mamai. Mama jai ne tik patarėja, prodiuserė, bet ir geriausia draugė: „Mama mane visur lydi, padeda, apsaugo, paaiškina, o kai reikia ir apšaukia. Ji man leidžia mokytis iš savo gyvenimo, kuris nebuvo vien rožėmis klotas.“ Tačiau kaip ir daugelis paauglių Evelina labiau linkusi mokytis iš savo klaidų, o ne iš kitų. „Daugelį dalykų vis tiek darau savaip, nes neįmanoma dviem žmonėms gyventi vienodai. Esu dėkinga mamai, kad kartais leidžia man suklysti. Bet už tai žinau, kad kai kuriais klausimais gyvenime reikia elgtis ypač atsargiai, nes galima labai nudegti“, – samprotauja Evelina.

Daugelis galvoja, kad mes – seserys

Evelina džiaugiasi, kad kartais nepažįstami žmonės merginos mamą palaiko jos drauge ar seserimi. Paklausus, ar tikrai pastaruoju metu jos perka vienodus drabužius, Evelina su Jurga susižvalgo ir pradeda juoktis: „O ką daryti, kai iš vakaro apgalvoji, ką ryte rengsies, o atsikėlus atsidarai spintą ir žiūri – visi tavo drabužiai jau „išėjo“?! Todėl ir nusprendėm, kad pirksime abiem patinkančio drabužio du vienetus. Nežinau, kodėl, bet mes labai dažnai su Evelina tą pačią akimirką absoliučiai ta pačia intonacija pasakome tą pačią frazę. Panašiai ir su drabužiais. Nors retai deriname, ką vilksimės, bet tikrai dažnai apsirengiame vienodai. Tiesiog labai jaučiame vieną kitą per atstumą“, – ypatingą ryšį su dukra paaiškina Jurga.

Dirbti kartu nelengva
Jurga neslepia, kad ne visada labai lengva būti mama, prodiusere ir drauge. „Prisipažinsiu, šis susitrejinimas ne visada būna lengvas, kartais nežinau, kaip geriau pasielgti, nes kaip rūpestinga mama turėčiau sakyti: „Vaikeli, svarbiausia pavalgyk ir gerai išsimiegok“; kaip draugė galėčiau paprašyti: „Ei, man šiandien liūdna. Klausyk, suvalgome po dešrainį ir porą kilogramų šokolado. Gal padės? Ir apskritai, spjauk į viską ir varom į kokį nors klubą, nes beprotiškai noriu šokt“; bet kaip prodiuserė turiu reikalauti: „Galvok, ką valgai! Jei nori, kad tau stovint scenoje neįlūžtų grindys – turi laikytis dietos. Kiek šiandien grojai? Dainavai?! Nori būti profesionali atlikėja? Vėl pamiršai, kad „norėti“ yra veiksmažodis – reikia dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti! Bet yra ir kita medalio pusė. Gyvenime viena didžiausių vertybių – laikas. Visoms moterims nelengva derinti darbą ir šeimą, o draugėms gali ir visai laiko nelikti. Todėl man labai gera, kad dirbdama galiu pakankamai daug laiko praleisti bent su vienu iš trijų savo vaikų“, – sako Jurga.

Mes – nedalomos
Jurga ir Evelina šypsosi, kad apie save yra prisiklausiusios pačių kvailiausių gandų, bet joms tai nė motais. „Tokie jau tie lietuviai. Jiems atrodo, kad man mama neleidžia turėti savo nuomonės, kad save realizuoja per mane, kad mane rengia vakarinėmis suknelėmis dėl to, jog šalia manęs pati atrodytų jaunesnė. Argi nejuokinga?“ – šypsosi Evelina. Dainininkė tvirtina, kad turėti tvirtą savo nuomonę ją išmokė būtent mama, todėl visos tos kalbos, pasak merginos, tikra nesąmonė. Evelina džiaugiasi, kad su mama gali pasitarti, padiskutuoti įvairiais klausimais, net ir apie vaikinus. Jurga juokiasi, kad jos abi vieną kitą pamoko, kaip elgtis su vyriškąją lytimi. „Bendravimas su vyrais nėra tik šeimyninių santykių kūrimas. Juk kartu su jais dirbant reikia žinoti jų psichologiją. Evelina taip pat mane moko. Galim dėl ko nors diskutuoti ar ginčytis, bet šiaip esam vieningos. Ir visi vyriškos lyties atstovai turi žinoti, kad jei nori turėti reikalų su viena, neišvengiamai teks taikytis ir su kita! Mes – nedalomos“, – tvirtai nukirto Jurga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius