Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Garsios scenografės Jūratės Paulėkaitės mama dėl dukros kreipėsi į ekstrasensus

TV3 eteryje ketvirtadienį, 20.00 val., žiūrovų laukia premjera – projektas „Kitoks tyrimas. Ekstrasensų tiesa“. Čia garsiausi ekstrasensai bandys įminti režisierių garbintos scenografės Jūratės Paulėkaitės mirties mįslę.
Aldona Paulėkaitė
Aldona Paulėkaitė / TV3 nuotr.

„Man labai gaila, kad niekas nepaskambino, niekas nepalaikė jos sunkią akimirką. Galiausiai mes ir nežinojome. Aš pats maniau, kad kitą dieną su ja susitiksiu, bet ta diena taip ir neišaušo“, – prisimena dizaineris Juozas Statkevičius.

Oficiali pareigūnų išvada – savižudybė, tačiau, net praėjus keleriems metams nuo mylimos dukters mirties, Jūratės motina negali patikėti, kad jos dukra pakėlė ranką prieš save. Nusižudė ar buvo nužudyta – tai baisus klausimas, kuris iki šiol kamuoja Jūratės mamą Aldoną Paulėkienę.

„Negalėjo ji pati, negalėjo“, – prieš televizijos kamerą emocijų ketvirtadienio vakarą neslėps scenografės mama.

TV3 nuotr./Robertas Kliučinskas
TV3 nuotr./Robertas Kliučinskas

Jau rytoj TV3 laida „Kitoks tyrimas. Ekstrasensų tiesa“ dar kartą atvers nusipelniusios Lietuvos scenografės J.Paulėkaitės bylą. Tyrimą vykdys bioenergetikė Oksana Sinkevičienė ir ekstrasensas Sigitas Povilaitis bei 23 metus policijos tarnyboje praleidęs laidos detektyvas Robertas Kliučinskas.

Pastarasis – į užtarnautą pensiją išėjęs policijos pareigūnas. Savo karjerą jis pradėjo kriminalinėje policijoje, dirbo specialiajame būryje ir savo gyvenime ne kartą žiūrėjo žiauriems nusikaltėliams į akis. Tirdamas J.Paulėkaitės atvejį jis pasuko teisiniu keliu ir gilinosi į pareigūnų surinktus faktus.  

Bioenergetikė ekstrasensė iš Zarasų O.Sinkevičienė iš pradžių gilinosi į Jūratės nuotrauką, o išsamesniam tyrimui susitiko su velionės mama. „Aš niekada nepamiršiu šių žodžių“, – po susitikimo su ekstrasense ištars A.Paulėkienė.

Visas versijas, kaip ir kodėl netikėtai mirė garsi scenografė, galėsite sužinoti šį ketvirtadienį 20.00 val. per TV3.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius