Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gediminas Nadtočis-Natas: iš televizijos – už prekystalio

Jei patekai į TV, tai dar nereiškia, kad nuo šiol tavęs laukia tik šviesi ateitis ir lengvas gyvenimas. Tuo, ko gero, įsitikino ne vienas muzikinių ir kitų realybės šou dalyvis. Ne išimtis ir „Danguje“ dalyvavęs Natas.
Gediminas Nadtočis-Natas
Gediminas Nadtočis-Natas / Žmonės.lt nuotr.
Jei patekai į TV, tai dar nereiškia, kad nuo šiol tavęs laukia tik šviesi ateitis ir lengvas gyvenimas. Tuo, ko gero, įsitikino ne vienas muzikinių ir kitų realybės šou dalyvis. Ne išimtis ir „Danguje“ dalyvavęs Natas. Realybės šou tarsi sulaukęs populiarumo, „Dangui“ pasibaigus, jis vis slūgo... Nors vaikinas nuoširdžiai sako, kad jo svajonių darbas televizijoje, bet tai ir lieka tik svajone. „Norėčiau dirbti užkulisiuose, mane traukia organizacinis darbas, tačiau kol kas tai tik svajonės“, – neslepia atlikėjas. O kol gražiausioms viltims nelemta išsipildyti, tenka, kaip ir daugeliui mirtingųjų, padirbėti už prekystalio. Jau porą mėnesių Natas muzikos prekių parduotuvėje dirba pardavėju. Štai tau ir žvaigždė!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius