Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

George‘as Michaelas: daugiau skandalų nebus

Ar George‘as Michaelas bando sugrįžti į jaunystę? Faktas, kad jis planuoja koncertinį turą po JAV. Turo pradžia – birželio 17 d.
Foto naujienai: George‘as Michaelas: daugiau skandalų nebus
Britų popdainininkas George'as Michaelas koncertuoja savo 25-ojo turo po Europą metu Atėnuose 2007-aisiais. Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Ar George'as Michaelas bando sugrįžti į jaunystę? Faktas, kad jis planuoja koncertinį turą po JAV. Turo pradžia – birželio 17 d. „Aš nenoriu kurti kažko naujo stovėdamas ant to pačio laiptelio. Norėčiau būti savo kartos Tony Bennettas. Tai tam tikro etapo pabaiga ir aš nežinau, ar noriu pradėti naują etapą. Šis turas – tai lyg padėka mano klausytojams už tai, kas jau buvo,“ – aiškino dainininkas. Koncertinio turo metu atlikėjas pristatys savo dviejų kompaktinių plokštelių albumą „Twenty Five“, kuriame bus garsiausios per 25 metus jo sukurtos dainos. 44-erių George'o Michaelo populiarumas Amerikoje sumažėjo, kai 1998-aisiais jis buvo suimtas už nepadorų elgesį Los Andželo viešajame tualete. 2002-aisiais pasirodžiusi daina „Shoot The Dog“, kurioje tyčiojamasi iš JAV prezidento George'o Busho bei tuometinio Didžiosios Britanijos ministro pirmininko Tony Blairo, taip pat nesulaukė pritarimo. Tačiau dabar dainininkas teigia nebeturintis idėjų skandalams. Atlikėjas yra pelnęs du „Grammy“ apdovanojimus, septyni jo singlai JAV buvo topų viršūnėse. George'o Michaelo albumo „Faith“ vien Amerikoje parduota 20 mln. kopijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius