Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausias 2008-ųjų vizažistas – Aurimas Juodiškis

Geriausio Lietuvos metų vizažisto konkurso finale triumfavo daugiausiai komisijos ir publikos simpatijų sulaukęs makiažo ir grimo specialistas Aurimas Juodiškis.
Foto naujienai: Geriausias 2008-ųjų vizažistas – Aurimas Juodiškis
Foto naujienai: Geriausias 2008-ųjų vizažistas – Aurimas Juodiškis / zmones24.lt
Dėl geriausio makiažo meistro titulo „Max Factor vizažistas 2008“ konkurso finale varžėsi trys grožio srityje ne vienus metus už savo išskirtinius darbus vertinami profesionalai: Jolanta Paulauskienė, Aušra Kindurienė ir Aurimas Juodiškis. Specialiai į Lietuvą naujų talentų ieškoti atvykęs vienas garsiausių Europos vizažistų Jan Thomas ne tik per keliolika minučių modelio Giedrės Rusytės veido bruožus išryškino įspūdingu makiažu, kuris tapo įkvėpimo šaltiniu ir užduotimi finalininkams, bet ir mielai dalijosi naujausiomis makiažo tendencijomis ir patarimais su mados ir stiliaus centre „Europa“ susirinkusiais žiūrovais. Savo žaismingu stiliumi ir nepakartojamais šou išsiskiriančio makiažo specialisto J. Thomas vadovaujama kompetentinga žiuri, kurią sudarė žurnalo „Moteris“ vyriausioji redaktorė Gražina Michnevičiūtė, modelių agentūros „Major Image Group“ bendrasavininkė ir festivalio „Mados infekcija“ prodiuserė Renata Mikailionytė, „Max Factor“ produktų grupės atstovė Lietuvoje Eglė Ženevičienė, vieni geriausių Lietuvos fotografų Tomas Kauneckas ir Paulius Gasiūnas, po audringų diskusijų paskelbė konkurso nugalėtoją A. Juodiškį. „Buvau priblokštas tokio lietuvių vizažistų profesionalumo. Pirmą kartą lankiausi jūsų šalyje ir buvau maloniai nustebintas, kad turite tokių talentingų makiažo meistrų“, - komplimentų finalininkams negailėjo svečias iš Norvegijos. Konkurso nugalėtojui atiteko ne tik geriausio metų vizažisto vardas, bet ir metinis „Max Factor“ kontraktas, suteikiantis galimybę Lietuvoje atstovauti vienai žinomiausių pasaulyje kosmetikos kompanijų bei tobulintis tarptautiniuose vizažistų mokymuose. „Džiaugiuosi, kad mano darbą įvertino grožio srities profesionalai. Tik dabar nebežinau, kur dėti tą diplomą: ar po lova slėpti, kad niekas nepavogtų, ar ant sienos kabinti“, - pokštavo darbų sūkuryje paskendęs konkurso nugalėtojas A. Juodiškis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius