Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Karaliūnaitė tapo kovinių šunų auka

Keturkojų augintinių mylėtoja dainininkė Gintarė Karaliūnaitė leidosi draskoma agresyvių šunų, tik bijojo, kad šie nesužalotų veido.
Foto naujienai: Gintarė Karaliūnaitė tapo kovinių šunų auka
Gintarė Karaliūnaitė. Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Keturkojų augintinių mylėtoja dainininkė Gintarė Karaliūnaitė leidosi draskoma agresyvių šunų, tik bijojo, kad šie nesužalotų veido.
G. Karaliūnaitė tapo LNK laidos „Mano žvaigždė“ heroje ir išbandė kinologo profesiją. Dainininkė garsėja meile šunims – pati augina du keturkojus – tad ją išbandyti nutarė sostinės kinologai, dresuojantys tarnybinius šunis, ugdantys nepasitikėjimą svetimais, ištvermę, drąsą, agresyvumą. Tarnybiniai šunys padeda pasieniečiams, seka nusikaltėlius, vedžioja akluosius, ieško narkotikų ir dingusių po griuvėsiais žmonių. Gintarei kinologe teko padirbėti vieną dieną. Po jos moteris suprato, kad išmokyti geriausią žmogaus draugą ieškoti narkotikų, vykdyti kitas įvairias užduotis - ilgas ir nuoseklus darbas, reikalaujantis sistemingų treniruočių ir toli gražu neprimenantis lengvų pasivaikščiojimų parke su savo augintiniu. Labiausiai Gintarę įbaugino pratimas šunims, kai jie pagal komandą turi užpulti ir draskyti žmogų. Apsivilkusi apsauginius rūbus ir pamačiusi komandos laukiančius urzgiančius aviganius, Gintarė išsigando: „Jei esu gerai nusiteikusi, ekstremalūs išbandymai man patinka, bet to jau per daug... jau geriau aš, važiuodama snieglente, apkirpsiu Stano plaukus, nei leisiuosi draskoma šunų“, - kalbėjo kaunietė. Ir vis dėlto jai pavyko įveikti save – nors ir baimindamasi, kad šuo neįkastų į veidą, Gintarė ryžosi išbandymui. Šuo puolė dainininkę, įsikibo jai į atlapus, ši parkrito, tačiau viskas baigėsi laimingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius