-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio peilio palytėti

Kiekvienas žinomas žmogus nori atrodyti dailiau už kitus - juk juo domisi gerbėjai, jį vakarėliuose „šaudo“ fotografai. Ar tikrai plastinė operacija yra vienintelė išeitis?
Foto naujienai: Grožio peilio palytėti
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt

Kiekvienas žinomas žmogus nori atrodyti dailiau už kitus - juk juo domisi gerbėjai, jį vakarėliuose „šaudo“ fotografai. Ar tikrai plastinė operacija yra vienintelė išeitis?


Inga Valinskienė ryžosi operacijai?


Dainininkė, o dabar ir Seimo narė žavingoji Inga Valinskienė (42) kažkada sakė, kad apie plastines operacijas niekada viešai nešnekėtų, nes tai pernelyg intymi tema. Žurnalą „Privatu!“ pasiekė kalbos, kad grožio peilio neišvengė ir Seimo pirmininko žmona - neva ji ryžosi riebalų nusiurbimo operacijai. Remiantis nepatvirtintais duomenimis, Inga jau du kartus gulėjo ant operacinio stalo. Deja, po atkaklių bandymų su Inga susisiekti nepavyko, tad reikia manyti, kad kalbos apie operaciją - tik dar vienas gandas.


Agnė Jagelavičiūtė atsikratė kompleksų


Pilvo sienos plastinei ir riebalų nusiurbimo operacijai Agnė Jagelavičiūtė (28) ryžosi prieš metus. Tada pasigirdo kalbos, kad mergina savo kūną atidavė į specialistų rankas tik tam, kad vėl gautų darbą televizijoje. Deja, televizorių ekranuose Agnės taip ir neišvydome, o ji tvirtina, jog operacijos reikėjo tam, kad dingtų ilgus metus kamavę kompleksai.


Sabina Repčenkienė pašalino riebalų sankaupas


Ilgus metus grožio industrijoje besisukiojanti moteris Sabina Repčenkienė (54) pasinaudojo grožio specialistų paslaugomis - jai buvo atlikta kūno korekcija. Ne vienerius metus verslininkę vargino „jojiko kelnėmis“ vadinamos riebalų sankaupos. Moteris sakė, jog operacijai ryžosi tik dėl to, kad šeimai reikia gražios, savimi pasitikinčios žmonos ir motinos.


Jiems nereikia grožio specialistų! Rytis Cicinas ir Laima Tamulytė


Ne sykį buvo kalbama, kad estrados princas Rytis Cicinas (35) kartais apsilanko pas grožio specialistus. Tačiau Rytis tvirtina, kad savo kūną dailina tik natūraliomis priemonėmis, tiksliau - geria tik vandenį ir rūko cigaretes. Toks režimas būsimam tėveliui per du mėnesius padeda atsikratyti net dvidešimties kilogramų.


Dainininkė Laima Tamulytė-Mama Rock'n'Roll (29) iki šios dienos jau atsikratė šešiasdešimties kilogramų. Kalbų buvo įvairiausių: kad jai nusiurbė riebalus, kad žiedą ant skrandžio movė... Tačiau Laima visas kalbas atremia labai ramiai: „Kreipiausi į dietologą. Jis man sudarė maitinimosi programą. Štai ir visa paslaptis. Įdėjau be galo daug valios pastangų, kad atrodyčiau taip, kaip šiandien.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius