-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Hokšila Andradė į Lietuvą grįš 2010-aisiais

Po pasaulį keliaujantis dainininkas Hokšila Andradė (28) iš Lietuvos dingęs jau maždaug pusmetį. Atrodo, atlikėjas nė neketina artimiausiu metu grįžti į gimtinę.
Foto naujienai: Hokšila Andradė į Lietuvą grįš 2010-aisiais
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Po pasaulį keliaujantis dainininkas Hokšila Andradė (28) iš Lietuvos dingęs jau maždaug pusmetį. Atrodo, atlikėjas nė neketina artimiausiu metu grįžti į gimtinę. „Privatu!“ keliautojas atskleidžia savo planus.
„Išvykau į koncertinį turą po Jungtines Amerikos Valstijas. Neseniai surengiau pasirodymą legendiniame Melrouze, Santa Monikoje. Netrukus aplankysiu ir Niujorką. O šiuo metu esu Holivude. Gyvenu pačiame centre ir nematau jokio vargo“, – linksmai pasakoja H. Andradė.
Prieš atvykdamas į Jungtines Valstijas, vyras nerūpestingai mėnesį praleido Japonijoje, o vėliau patraukė į Havajus. Tiesa, Amerikoje keliautojas neužsibus labai ilgai, mat planuoja surengti turnė po Kanadą ir Kubą.
Tiesa, daugelis norėtų paklausti, iš kur jis turi tiek pinigų kelionėms? „Kai išvažiavau iš Lietuvos, kišenėje turėjau apie 200 JAV dolerių (apie 500 litų), o dabar irgi turiu apie 200 JAV dolerių. Iš kur? Tiesiog koncertuoju ir užsidirbu tiek, kiek man reikia, – atvirai sako pašnekovas ir priduria. – Į Lietuvą turbūt grįšiu tik 2010 metais. Kai baigsis krizė. O ko man ten? Kad Pilies gatvėje gročiau? Tai jau geriau koncertuoti ten, kur šilta.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius