Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Humoro grandų šou“ apie tai, kaip lietuviški serialai pakeitė aktorių gyvenimus

Šį ketvirtadienį TV3 laidoje „Humoro grandų šou“ bus kalbama apie tai, be ko gyvenimo neįsivaizduoja beveik nė vienas lietuvis, – apie serialus. Laidos vedėjas Džiugas Siaurusaitis-Kostia ir Vitalijus Cololo ta proga pakvietė į svečius visą būrį mylimiausių lietuviškų serialų aktorių: Ramūną Rudoką, Jurijų Smoriginą, Aušrą Štukytę, Marių Jampolskį, Ingą Norutę ir Gediminą Juodeiką. Šiai kompanijai, prisėdusiai ant „Humoro grandų šou“ sofučių, teko atsakinėti į provokuojančius ir šmaikščius laidos vedėjų klausimus.
Inga Norkutė
Inga Norkutė / TV3 nuotr.

Kaip populiarūs serialai pakeitė šių aktorių gyvenimą? Ruošdamasis laidai Dž.Siaurusaitis internete aptiko, kad R.Rudokas buvo dukart vedęs, turėjo sužadėtinę ir draugę. Reaguodamas į tokią statistiką, R.Rudokas prisipažino, kad toks jo buvusiųjų sąrašas atspindi tik 0,02 procento visų gyvenime turėtų moterų, bet atskleisti jų vardų ir pavardžių nesiryžo, prisidengdamas diskretiškumu.

J.Smoriginas prisipažino, kad dėl savo populiarumo nebegali ramiai eiti Palangos gatve valgydamas mėsainį. Į tokį J.Smorigino prisipažinimą iš karto sureagavo G.Juodeika. Pasirodo, kad kai TV3 seriale „Pamiršk mane“ pradėjo vaidinti batų pardavėją,  jis nebegali ramiai vaikščioti Gariūnuose, žmonės jo vis klausinėja, kuriame kioske Gediminas prekiauja batais.

Vis dėlto I.Norkutė apgailestavo, kad ne viskas taip gražu, kaip iš serialų žmonėms atrodo. Štai, pasirodo, ji nevaidina serialuose su savo vyru aktoriumi Aurimu Žviniu, nes su vyru neįdomu... bučiuotis! Vis dėlto pasibučiavusi seriale su Dž.Siaurusaičiu, nusivylė, mat šis nepadovanojo žadėtųjų kailinių. Į tokį priekaištą Džiugas atsakė, kad pinigus iš jo atėmė ,,žmona“.

Šmaikštūs interviu, Raimundo Bingelio anekdotai, „Dar pažiūrėsim“ kompanijos sukurta  serialų „Komisaras Reksas“ ir „Senis“ detektyvinė parodija ir dar daugiau linksmybių – jau šį ketvirtadienį laidoje „Humoro grandų šou“  20.00 val. per TV3.

„Humoro grandų šou“ – ketvirtadieniais 20.00 val. per TV3.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius