-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indra Dovydėnaitė ir Dovas Serapinas emigruoja?

„Įdomių pasiūlymų gauname nuolat, svajonių ir pasvarstymų būna nuolat", - paslaptingai ir labai jau nekonkrečiai pastaruoju metu kalba Indra DOVYDĖNAITĖ ir Dovas SERAPINAS.
Foto naujienai: Indra Dovydėnaitė ir Dovas Serapinas emigruoja?
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
„Įdomių pasiūlymų gauname nuolat, svajonių ir pasvarstymų būna nuolat", - paslaptingai ir labai jau nekonkrečiai pastaruoju metu kalba nuostabiais megztais drabužiais garsėjanti dizainerė Indra DOVYDĖNAITĖ (26) ir būsimas interjero specialistas Dovas SERAPINAS (22). Pasklidusius gandus, kad gavo intriguojantį pasiūlymą dirbti užsienyje, dėl to ilgam išvažiuos iš Lietuvos ir net parduos spalvingai įrengtą savo būstą sostinėje, dizainerių pora nei paneigia, nei patvirtina. „Šimtaprocentinio apsisprendimo kol kas tikrai nėra, - ramina Indra. - Dovas mokosi paskutiniame kurse, pavasarį turės baigti studijas. Be to, esame pasižadėję rudenį organizuoti dar vieną parodą. Jau dabar jai rengiamės. O paskui ir galvosime. Be to, iki rudens dar daug kas gali nutikti ir pasikeisti..."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius