-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Mišeniovaitė ir Ramūnas Rudokas: „Jei tuoksimės, tai tik užsienyje“

Aktorius Ramūnas Rudokas, atrodo, apie save jau viską papasakojo, kartais šį tą nuslėpdamas, kartais pagražindamas, tačiau jo mylimoji Indrė – dar ne.
Foto naujienai: Indrė Mišeniovaitė ir Ramūnas Rudokas: „Jei tuoksimės, tai tik užsienyje“
Indrė ir Ramūnas / zmones24.lt
Temos: 1 Ramūnas Rudokas
Aktorius Ramūnas Rudokas, atrodo, apie save jau viską papasakojo, kartais šį tą nuslėpdamas, kartais pagražindamas, tačiau jo mylimoji Indrė – dar ne.

Vardinti visus aktoriaus darbus ir projektus, kuriuose jis šiuo metu dalyvauja, nė neverta – jų labai daug. Be to, Ramūno gyvenime viskas taip greitai keičiasi, kad net sunku sužiūrėti. Įdomu tik, ar Ramūno draugė Indrė mato jį namuose? Moteris atlaidžiai šypsosi tvirtindama, kad jis tikrai būna namuose. Beje, kai Ramūnas laisvas, laiką pora stengiasi praleisti ne kiurksodama prie televizoriaus, bet įdomiai ir prasmingai. „Kai Ramūnas laisvas, mes niekada nenuobodžiaujame: dažnai važiuojame pas jo tėvus, draugus. Einame pasivaikščioti. Vasarą, kai geri orai, daug laiko praleidžiame gamtoje, kur nors prie laužų.“

Kas šeimos galva?
Indrė neslepia, kad namuose už visus buitinius reikalus atsakinga ji. „Dabar tvarkau buto paskolos popierius, rūpinuosi remontu. Kartais juokauju, kad esu namų ūkio ekonomė. Rūpinuosi ir buitimi, ir ūkiu. Bet man tai patinka. O Ramūnui leidžiu daugiau pasireikšti kompanijoje,“ – nesiskundžia veikli mergina.

Erdvesnis butas jau įrengtas
Praeitą savaitę Indrė buvo labai užsiėmusi – pakavo daiktus. Jau greitai pora persikels į didesnį ir erdvesnį butą. Moteris džiaugiasi, kad šie namai bus būtent tokie, kokių ji visada norėjo. „Kai pirmą kartą įėjome į šį butą, iš karto supratome, kad čia mūsų namai. Ramūną pakerėjo vaizdas pro langą, o mane – didelė erdvė ir jaukumas“, – šypsosi Ramūno mylimoji. Kurdama interjerą Indrė žinojo, kad nori pastelinių spalvų ir praktiško minimalizmo. Ji juokiasi, kad tik tada, kai baigė remontą, pastebėjo, kad jų namų interjeras – japoniško stiliaus. „Aišku, vėduoklių ant sienos nekabinsiu. Nesu įsimylėjusi Japonijos, tiesiog taip išėjo visai atsitiktinai.“

Gyvena sveikai
Indrė prisipažįsta, kad labai mėgsta gaminti, todėl aktoriaus po įtempto darbo namuose dažnai laukia garuojanti vakarienė. Anksčiau pora mėgdavo valgyti kavinėse, bet toks maistas jiems jau nusibodo. Anot poros, pačių gamintas maistas – kur kas sveikiau ir skaniau. Beje, Ramūnas ir Indrė jau kuris laikas maitinasi sveikai: beveik visiškai nevalgo mėsos, vietoj jos renkasi žuvį, daržoves, negeria kavos, tik arbatą.

Ramūnas – romantiškas vyras
Priminus Jamaikoje įvykusias poros sužadėtuvės, Indrė parodo ranką: „Matot, net žiedo neturiu. Kai pamirštu jį užsidėti, sakau, kad Ramūnas banke paliko“, – juokiasi Indrė iš spaudoje pasirodžiusio straipsnio, kad sužadėtuvių žiedą su deimantais pora laikys banke. Vestuvių pora dar neplanuoja, tačiau kartais apie jas pasikalba. Indrė prasitarė, kad nei ji, nei Ramūnas didelio lietuviško baliaus tikrai nedarys. „Norime ramios, kuklios šventės dviem, o ne kažkam. Todėl gali būti, kad susituoksime kur nors užsienyje. Labai romantiškai ir tik dviese“, – intriguoja Indrė. Aktoriaus mylimoji išduoda paslaptį, kad Ramūnas – labai romantiškas vyras. O jų namuose niekada nevysta gėlės. Pasirodo, Ramūnas iki šiol laikosi kažkada duoto pažado, kad jų namuose visada bus gėlių. Nors jie abu menininkai, tačiau Indrė ant žemės stovi kur kas tvirčiau nei jos išrinktasis: „Ramūnas labai dažnai skrajoja padebesiais, tad man tenka jį nuleisti ant žemės. Aš esu realistė.“ Kovo viduryje pora planuoja išvažiuoti į kalnus slidinėti. Indrė neslepia, kad mieliau užbaigtų tvarkyti butą, nei kažkur važiuotų, bet jei Ramūnas nori paslidinėti ir pailsėti – kodėl gi ne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius