-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inesa Kurklietytė ir Ramūnas Abukevičius: mažytė jų šventė

„Iš pradžių net pasitikslinome, ar liudininkai tikrai reikalingi!" - juokiasi „nusikaltimo vietoje" prie sostinės santuokų rūmų sučiupti ką tik žiedus sumainę kino režisierė Inesa Kurklietytė ir teatro režisierius, aktorius Ramūnas Abukevičius.
Foto naujienai: Inesa Kurklietytė ir Ramūnas Abukevičius: mažytė jų šventė
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt

„Iš pradžių net pasitikslinome, ar liudininkai tikrai reikalingi!" - juokiasi praėjusį penktadienį „nusikaltimo vietoje" prie sostinės santuokų rūmų sučiupti ką tik žiedus sumainę kino režisierė Inesa Kurklietytė (41) ir teatro režisierius, aktorius Ramūnas Abukevičius (50). „Labai norėjome tyliai, tik dviese atšvęsti ir nors kartą pabūti egoistai - su niekuo nesidalyti šia švente, - laimės žodžius beria nuotaka. - Bet pasakė, kad be liudininkų negalima. Teko kviestis artimus draugus, tad buvome keturiese." Kai santuoka buvo įregistruota, ketvertukas įsiamžino Sauliaus Paukščio fototeatre. „Prisikirkinome, prisižaidėme vestuves - Paukštys visgi įgrūdo mane į baltą nuotakos suknelę su trijų metrų veliumu! - juokiasi Inesa. - Nepavyko išvengti šio atributo!" Po iškilmingų pietų restorane namuose laukė staigmena - režisierės dukros dvylikmetė Emilė ir septynerių Liepa nepaprastai gražiai juos išpuošė. „Mūsų šventė - trumputė ir graži, - sako Inesa. - Jai ruoštasi visus trejus draugystės metus. Dabar mums abiem gera ir ramu. Kai tiek chaoso aplink, norisi vidinės ramybės bent jau namuose. Už savęs abu turime gražaus subrandinto gyvenimo, lyg skanaus vyno. Prieš akis - dar daug gražios jaunystės. Pasijuokėme, kad likimas mūsų nelepino, o bandymas dar kartą kurti šeimą - optimizmo triumfas!"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius