Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Jankauskaitė ir Algis Greitai - „Žvaigždžių duetų“ vedėjai

Foto naujienai: Inga Jankauskaitė ir  Algis Greitai  - „Žvaigždžių duetų“ vedėjai
Inga ir Algis - nauja televizinė pora. LNK nuotrauka / zmones24.lt
Pernai didelio populiarumo sulaukusį LNK muzikinį projektą „Žvaigždžių duetai" šiemet ves aktorė Inga Jankauskaitė ir patyręs laidų vedėjas Algis Ramanauskas Greitai. Projekto globėju tapo Vytautas Kernagis.
Pernykščio „Žvaigždžių duetų" sezono antrosios vietos nugalėtoja charizmatiškoji I. Jankauskaitė ir subtilaus humoro jausmo nestokojantis A. Greitai laidą ves pasikeisdami rolėmis. Kai Algis pristatinės duetų pasirodymus ir bendraus su komisijos nariais, Inga klaus žvaigždžių pirmųjų įspūdžių ką tik nužengus nuo scenos. Ir atvirkščiai.
Televizijos žiūrovų balsavimą šeštadieniais akylai seks ir rezultatus skelbs „Kelio į žvaigždes 2" gražuolė Simona Čėsnaitė. Simona praneš, kuri pora paliko projektą.

Praėjusio „Žvaigždžių duetų" sezono vedėjas Vytautas Kernagis šiemet sutiko tapti projekto globėju ir kartais, galbūt, jis pasirodys laidoje ir vertins dainuojančius duetus.
Jau paskelbtos šešios poros, dalyvausiančios projekte. Moterų širdžių užkariautojas, „Kelio į žvaigždes 2" vicečempionas Radži dainuos su televizijos laidų vedėja Livija Gradauskiene, aktorė Larisa Kalpokaitė - su dainininku Ovidijumi Vyšniausku, dainininkė Aistė Pilvelytė - su verslininku Romu Bubneliu, fotomenininkas Vaidotas Grigas - su dainininke Asta Pilypaite, dainininkė Vilija Matačiūnaitė - su aktoriumi Ramūnu Rudoku, egzotiškoji dainininkė Berneen - su aktoriumi Daliumi Mertinu.
Iš viso net 21 savaitę truksiantį projektą pradės dešimt žvaigždžių duetų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius