-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Krukauskienė: ore kybojome 30 valandų

Verslininkė Inga Krukauskienė (42) vis dar gyvena kelionės į Pietų Afrikos Respubliką įspūdžiais - su visa šeima ji ten praleido dvi savaites.
Foto naujienai: Inga Krukauskienė: ore kybojome 30 valandų
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Verslininkė Inga Krukauskienė (42) vis dar gyvena kelionės į Pietų Afrikos Respubliką įspūdžiais - su visa šeima ji ten praleido dvi savaites. „Keliauju jau 15 metų, o PAR lankiausi jau trečią kartą. Paskaičiavau, kad šioje kelionėje net 30 valandų praleidome ore, skridome iš Maskvos per Jungtinius Arabų Emyratus, aplankėme Johanesburgą, Keiptauną. Kiekvieną rytą mus pasveikindavo iš jūros išlindę ruoniai. Vėliau tris dienas praleidome Zambijoje. Ten yra vienas iš įspūdingiausių pasaulyje krioklių - Viktorijos krioklys. Aplankėme Livingstono muziejų, kuris įsikūręs traukinyje. Įsivaizduokite, prie traukinio patiestas raudonas kilimas, mus pasitiko su šampanu ir simfonine muzika. Tuo traukiniu-muziejumi važiavome per dykumą ir iš arti matėme visus egzotiškus gyvūnus", - įspūdžiais dalijosi verslininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius