Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Įžymūs abstinentai

Gyvenant Holivude, paskęsti kvaišalų jūroje - vienas juokas! Nenuostabu, kad daug žvaigždžių vienu ar kitu laiko tarpsniu papuola į šiuos nelemtus žabangus.
Foto naujienai: Įžymūs abstinentai
AOP nuotrauka / zmones24.lt

Gyvenant Holivude, paskęsti kvaišalų jūroje - vienas juokas! Nenuostabu, kad daug žvaigždžių vienu ar kitu laiko tarpsniu papuola į šiuos nelemtus žabangus. Džiugu, jog kai kuriems pavyksta išbristi iš kvaišalų jūros. Daugelis tvirtina, kad pamirštas kelias svaigalų link yra jų sėkmės garantas.

Aktorius Samuelis L. Jacksonas (59) negeria jau septyniolika metų. Jis įsitikinęs, kad išgarsėjo tik dėl to, jog potraukį alkoholiui iškeitė į meilę darbui. 1990 metais aktoriaus žmona smarkiai perdozavusį narkotikų ir kaip dera padauginusį alkoholio Samuelį rado be sąmonės ant virtuvės grindų. Nelaimingas įvykis buvo tarsi ženklas, po kurio kino žvaigždė ne juokais susimąstė ir nutarė gydytis reabilitacijos klinikoje. Po gydymo vyras nusprendė daugiau nevartoti svaigalų ir iki šiol laikosi duoto žodžio. Samuelis, paklaustas, kodėl po tiek laiko neišgeria nė taurės taip anksčiau jo mėgto šampano, prisipažįsta, kad dar niekada gyvenime nepasisotino viena šio gėrimo taure. 

Jada Pinkett (37) alkoholio atsisakė prieš aštuonerius metus. „Kadaise kiekvieną vakarą išgerdavau po du butelius vyno. Kai pamačiau, ką darau, išsigandau. Taigi nusprendžiau, kad tai bus paskutinis svaigalų lašas, kuris lies mano lūpas“, - sako tvirtavalė Jada.

Ericas Claptonas (63) jaunystėje per dieną išgerdavo po du butelius degtinės, o vėliau pradėjo vartoti heroiną. Šiam malonumui muzikantas kiekvieną savaitę išleisdavo po 1 500 svarų sterlingų. Dabar talentingasis Ericas abstinentas nuo 1982 metų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius