Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Jurgita Jurkutė: „Gerai, kad operavo!”

Praėjusią savaitę gražuolei buvo atlikta apendicito operacija. Jurgita pasakoja, kad nuo pat paauglystės, kai tik pradėjo dirbti modeliu ir keliauti po pasaulį, visuomet labai bijojo apendicito.
Foto naujienai: Jurgita Jurkutė: „Gerai, kad operavo!”
Foto naujienai: Jurgita Jurkutė: „Gerai, kad operavo!” / zmones24.lt
Temos: 1 Jurgita Jurkutė
Apendicito baimė lydėjo nuolat
„Mis Lietuva 2007“ Jurgita Jurkutė per pastarąjį pusmetį neapsiėjo be nemalonių dalykų. Visai neseniai filmavimo aikštelėje ant merginos užkrito apšvietimo lempos, todėl prakirstą antakį net teko siūti, o štai dar vienas netikėtas apsilankymas ligoninėje. Praėjusią savaitę gražuolei buvo atlikta apendicito operacija. Jurgita pasakoja, kad nuo pat paauglystės, kai tik pradėjo dirbti modeliu ir keliauti po pasaulį, visuomet labai bijojo apendicito. „Galvodavau, ką aš darysiu, jeigu būsiu viena kažkur toli nuo Lietuvos ir man ims skaudėti. Niekuomet nebaugino kitos ligos, tačiau dėl apendicito visuomet labai nerimavau“, – nustebina ji. Mergina sako, kad viskas įvyko tinkamu laiku tinkamoje vietoje: „Gerai, kad tas veriantis skausmas užėjo Lietuvoje, namuose, šalia ligoninės, todėl teliko padaryti tyrimus ir skubiai atlikti operaciją. Jaučiuosi puikiai. Ir draugui iš karto po operacijos atsimenu pasakiau: „Kaip gerai, kad išoperavo, dabar galėsiu be baimės valgyti, ką noriu, ir užmiršiu, ką reiškia pilvo skausmas.“ Ligoninėje merginą aplankė keletas draugų, o vos išėjus, Jurgitos slaugyti keletui dienų iš Plungės atskubėjo tėvai. „Vaikščioti nelabai galėjau, todėl mama manimi pasirūpino“, – šypsosi žavi mergina. „Mis Lietuva“, iškentusi jau ne pirmąją savo gyvenime operaciją, liko viskuo patenkinta. „Visi labai bijo ligoninių, palatų, sesučių ir operacijų. Man tai tikrai ne naujiena. Beje, nieko baisaus: palatoje gulėjau viena, visi mane mylėjo ir tikrai rūpinosi“, – ne tokiais ir blogais įspūdžiais po apsilankymo ligoninėje dalinosi Jurgita Jurkutė.

Užmirš sportą

Paklausta, kodėl, jos manymu, kilo apendicitas, mergina gilių priežasčių neieško. „Apskritai yra mažai žmonių, kuriems jo neišoperuoja. Tokiems, ko gero, pasisekė – gali sau ramiai gyventi, valgyti, ką nori, ir nieko neskauda. Bet tokių juk mažai. Nemanau, kad tai galėjo atsitikti dėl netaisyklingos mitybos“, – sako Jurgita. Mergina iš tų, kurios bet ko į skrandį nekiša ir daugiau mažiau stengiasi prisižiūrėti. Visai neseniai sportuoti nemėgstanti „Mis Lietuva“ užsirašė į sporto klubą, tačiau apsilankyti jame spėjo vos vieną kartą. „Na, štai ir sportas! Dabar du mėnesius jokių sporto klubų“, – tikina mergina. Dėl operacijos seriale „Moterys meluoja geriau“ vaidinančiai Jurgitai teko trumpam nutraukti filmavimo darbus ir atsisakyti kelių fotosesijų, tačiau netrukus ji būtinai sugrįš į įprastą gyvenimo ritmą. „Visai nenorėjau tų neplanuotų atostogų, nes darbas ir filmavimasis seriale – man kaip šventė. Kol negaliu daryti, kas šiuo metu man labiausiai patinka, tai namuose skaitau knygas, mezgu, sėdžiu prie kompiuterio ir bendrauju su draugais“, – kaip visada optimistiškai nusiteikusi gražiausia Lietuvos mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje