Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Jurkutė prognozes vertina skeptiškai

Šį šeštadienį Kinijoje, Hainano saloje, vyks konkurso „Mis pasaulis" finalas, kuriam tolimoje šalyje veik mėnesį rengiasi mūsų šalies atstovė Jurgita JURKUTĖ (22).
Foto naujienai: Jurgita Jurkutė prognozes vertina skeptiškai
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Šį šeštadienį Kinijoje, Hainano saloje, vyks konkurso „Mis pasaulis" finalas, kuriam tolimoje šalyje veik mėnesį rengiasi mūsų šalies atstovė Jurgita JURKUTĖ (22). Skaičiuojant paskutines iki didžiulio renginio liekančias dienas internete pasirodė pranešimų, kad lietuvė laikoma viena iš pretendenčių į pagrindinį konkurso titulą, labai palankiai jos galimybes vertina ir pasaulio lažybų bendrovės. Jurgita šių prognozių nesureikšmina. „Juk ir tai, ir merginų nuomonė dar nieko nereiškia. Kartais komisijos požiūris visai nesutampa su pastarųjų. Tačiau, nors ir kaip būtų, jaučiuosi tikrai gerai, mylimų žmonių palaikymo netrūksta. Nekantraudama laukiu gruodžio pirmosios", - iš Kinijos praneša Lietuvos atstovė. Jei gražiausių pasaulio merginų penketuką sudarytų Jurgita, į jį patektų tituluotos Dominikos Respublikos, Jamaikos, Kinijos, Granados ir Malaizijos gražuolės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius