-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Tvarijonaitė: laukite vestuvių ir kūdikio

Ne taip ir seniai Kuboje Jurgitai Tvarijonaitei pasipiršo draugas Edgaras. Tuomet iš laimės ji negalėjo nustygti vietoje. Moteris šventai tiki, kad vaikelis turėtų gimti šeimoje.
Foto naujienai: Jurgita Tvarijonaitė: laukite vestuvių ir kūdikio
Foto naujienai: Jurgita Tvarijonaitė: laukite vestuvių ir kūdikio / zmones24.lt
Ne taip ir seniai Kuboje Jurgitai Tvarijonaitei pasipiršo draugas Edgaras. Tuomet iš laimės ji negalėjo nustygti vietoje. Moteris šventai tiki, kad vaikelis turėtų gimti šeimoje. „Esu senamadiškų pažiūrų ir noriu, kad vaikai gimtų susituokus, kaip mokė ir auklėjo mano mama“, – po piršlybų sakė Jurgita. Tuomet ji tikino, kad laikas vestuvėms kol kas labai nepatogus, mat pora neseniai persikėlė į naujus namus, todėl buvo užsivertę kitais rūpesčiais. Dabar Jurgita apie vestuves ir vaikus kalba itin paslaptingai... Tik užtikrina, kad įkurtuvės jau įvyko! Tai gal pats laikas vestuvėms?! Juolab, kad jau kuris laikas ji nedalyvauja jokiuose projektuose, metė rūkyti ir lankosi pas gydytojus. „Turbūt“, – juokiasi Jurgita ir šio žavaus juoko nesunku suprasti, kad pataikėme tiesiai į dešimtuką! Belieka laukti vestuvių, o paskui bus ir kūdikis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius