Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justo nauja daina – be „Dangaus 2“ etiketės

Aktorinio ir šokio meno studijas Vilniaus kolegijoje derinantis su naujų dainų įrašais bei koncertais Justas pavasarį pasitiko atsinaujinęs.
Foto naujienai: Justo nauja daina – be „Dangaus 2“ etiketės
Foto naujienai: Justo nauja daina – be „Dangaus 2“ etiketės / zmones24.lt
Be vargo į nacionalinės „Eurovizijos“ finalą patekęs realybės šou „Dangus 2“ nugalėtojas Justas pavasarį pasitiko su nauja daina. Lietuviškos „Eurovizijos“ scenoje energijos nestokojantis Justas kvietė visus leisti muziką garsiau, o dabar dainininkas su dar didesne energija kviečia džiaugtis pavasario žiedais.

Naujas etapas – be realybės šou prieskonio

“Pavasario žiedai“ - tai šviesi daina, kuri turėtų žmonėms pažadinti norą atsinaujinti, pasikeisti. Ji sukurta, sulaukus pirmųjų saulės spindulių, tad savyje talpina daug optimizmo ir lūkesčių. „Pavasario žiedai“ - tai daugiau nei daina. Su ja prasideda ir naujas mano, kaip atlikėjo, gyvenimo etapas,“ - taip savo kūrinį klausytojams pristato Justas.

Dainininkas neslepia, kad su naujomis dainomis norėtų atsikratyti „Dangaus“ laimėtojo etiketės ir Lietuvoje būtų mylimas už gerus kūrinius. „Esu laimingas, kad tada man nusišypsojo laimė, tačiau noriu eiti pirmyn. Tame šou buvau vienoks, šiandien esu visai kitoks. Tad mano didžiausias tikslas, kad vis dažniau būčiau pristatomas kaip dainininkas, o ne kaip realybės šou nugalėtojas“ - sako Justas.

Justas įsimylėjo!

Aktorinio ir šokio meno studijas Vilniaus kolegijoje derinantis su naujų dainų įrašais bei koncertais Justas pavasarį pasitiko atsinaujinęs. „Kadangi pavasaris yra didžiųjų pokyčių metas tad ir mano gyvenime yra pokyčių. Aš įsimylėjau!“ - prisipažino dainininkas. Tačiau kas jo išrinktoji, merginų dėmesio dažnai sulaukiantis vaikinas kol kas neišduoda.

Vos prieš pusmetį Justas išleido kritikų palankiai įvertintą debiutinį albumą „Aš matomas“, o dabar jau įrašinėja savo antrąjį diską. Be jokios abejonės, jame bus galima išgirsti ir naująją dainą „Pavasario Žiedai“, kuri netrukus skambės ir Lietuvos radijų stočių eteriuose. Naujausio kūrinio premjera sutampa ir su Justo intensyvaus koncertų sezono pradžia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius