-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkos YVOS atostogos

Foto naujienai: Karališkos YVOS atostogos
YVOS merginos lepinosi Turkijoje. Asmenio arch. nuotr. / zmones24.lt
Kol Lietuvą siaubė liūtys ir potvyniai, grupės YVA narės - Natalija Zvonkė (24), jos sesuo Kristina Ivanova (19) ir Gintarė Valaitytė (23) - lepinosi Turkijos saulės spinduliuose bei mėgavosi susižavėjusių turkų komplimentais. Ilsėjosi ir pramogavo be savo gyvenimo vyrų - juos apdairiai paliko namie. „Kristina kol kas vienišė, nors Turkijoje pelnė didelį pasisekimą, - pasakoja Natalija. - Tačiau daugiausia dėmesio sulaukė Gintarė - ji buvo tikra karalienė. Iš tiesų nedarėme nieko, apie ką negalėtume pasakoti vyrams. Mano Deivydas ir Gintarės Adomas mumis pasitiki."
Be antrųjų pusių jos atostogauja ne pirmą kartą - prieš dvejus metus YVA, su kuria tuo metu koncertavo ir Goda Sabulytė, poilsiavo Kretoje. „Išvykstame ir su vyrais. Su Deivydu buvome Tunise, Gintarė dar šią vasarą su draugu vyks į Ispaniją", - aiškina Natalija, šįsyk Turkijoje su bičiulėmis išmėginusi ir „raftingą" - plaukimą valtimi sraunia upe, ir ekstremalią išvyką visureigiais į kalnus. „Ši kelionė Gintarei buvo netikėta dovana. Apie mūsų trijų poilsį Turkijoje ji sužinojo paskutinę minutę. Kaip tik šiomis dienomis sukanka metai, kai prisidėjo prie YVOS", - sako kelionėje nuo koncertų pailsėjusi Natalija. Nors atsisakė kelių pelningų pasirodymų Lietuvoje, atlikėja tikina, kad septynios dienos saulėtoje šalyje vertos tokių nuostolių. „Ir vyrai namie be mūsų pailsėjo", - kvatoja dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius