Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Winslet: paprastumo žavesys

Kate tvirtina, kad ji - tik eilinė dviejų vaikų mama, kuri kovoja su spuogais ir celiulitu, rūko pasislėpusi nuo vaikų.
Foto naujienai: Kate Winslet: paprastumo žavesys
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Kate Winslet

Vardas, pavardė: Kate Elizabeth Winslet.

Gimimo data, vieta: 1975 10 05, Readingas, Anglija.
Šeima, kurioje gimė: gimė barmenės ir plaukimo mokytojo šeimoje, turi dvi seseris ir brolį.

Meilės nuotykiai: režisieriaus padėjėjas Jimas Threapletonas (34), režisierius Samas Mendesas (43).

Šeiminė padėtis: ištekėjusi; su Jimu Threapletonu susilaukė dukros Mios Honey (8), o su dabartiniu vyru Samu Mendesu - sūnaus Joe Alfie (4).

Karjeros pasiekimai: penkis kartus „Oskarui" nominuota aktorė.


Kate tvirtina, kad ji - tik eilinė dviejų vaikų mama, kuri kovoja su spuogais ir celiulitu, rūko pasislėpusi nuo vaikų. Tačiau net penkios „Oskaro" nominacijos, byloja, kad po paprastumo šydu slepiasi ypatinga asmenybė.


Natūralumo šalininkė


Naujausios Kate nuotraukos stilingame „Vanity Fair" žurnale šokiravo nemažai žmonių. Provokuojančios tik kailiniais ir aukštakulniais pasipuošusios Kate nuotraukos ligi šiol jai nebuvo būdingos. Kur dingo daug kartų apkalbėtas aktorės riebalų sluoksnis ir netobūla figūra? Gal tai kompiuterio retušavimo triukai? Gal Kate kamuoja anoreksija? Visos šios kalbos ne juokais supykdė anglę. Kate Winslet teigimu, ji niekada neapgaudinėjo visuomenės kvailais triukais. Net filmuodamasi meilės scenose du vaikus pagimdžiusi aktorė neslėpdavo savo natūralaus kūno. „Įsispraudusi į tobulumo rėmus, niekada nebūčiau laiminga", - teigė natūrali Kate, drąsiai laužanti Holivudo grožio etalonus. Bėgantis laikas aktorę dailina labiau nei brangios plastinės chirurgijos operacijos.


Tvirtai stovi ant kojų


Nuo vaikystės kamuojama antsvorio Kate turėjo nemažai paplušėti, kad „susidraugautų" su savo kūnu. Storą ir didžiapėdę (beje, ji nešioja 42 batų dydį) mergaitę mokykloje pravardžiuodavo Bliovike. „Jei kartą buvai storulė, tai visam laikui ir liksi ja", - įsitikinusi aktorė, kuri dažnai jaučiasi nejaukiai greta baltomis palaidinėmis, aptemptais džinsais ir aukštakulniais pasidabinusių Holivudo gražuolių.  Laimei, ne tik didelė pėda, bet ir „Oskaro" nominacijos jaunystėje aktorę tvirtai pastatė ant kojų. Kate gali džiaugtis jauniausios aktorės, nominuotos „Oskarui", titulu. Tokia sėkmė ją aplankė sulaukus vos 22-ejų.

Talentingos aktorės tėvai ir seneliai vaidino teatre. Tačiau keturis vaikus auginanti šeima ne visada galėdavo sumokėti už Kate dramos pamokas. Taigi po pamokų visus uždirbtus pinigus būsimoji kino ekrano žvaigždė skirdavo mokslui. „Mama už dramos pamokas atiduodavo visas santaupas. Už mano mokslą, kai tėvams pritrūkdavo pinigų, mokėdavo net močiutė", - praeities vargus prisiminė talentinga moteris.


Atvira išdavystė dėl vaidmens


Kate niekada nesvajojo tapti pasaulinio garso žvaigžde, tačiau kai prieš kelerius metus tapo jauniausia aktore, penkis kartus nominuota „Oskarui", ji ėmė tikėti, jog kada nors sulauks šio ypatingo apdovanojimo. Kalbama, kad paskutinis moters darbas rimtai pretendavo į garbingąją statulėlę. 

Kate Winslet kartais taip įsijaučia į vaidmenį, kad ryžtasi netikėčiausiems veiksmams. Minėtoje juostoje, kurioje vaidmuo iš pradžių buvo numatytas Nicole Kidman (41), aktorė be pretenzijų sutiko vaidinti meilės scenas su Leonardo DiCaprio (34). Tokios scenos prieš kamerą žvaigždėms - ne naujiena, bet kai filmo režisierius yra Kate vyras, situacija darosi kur kas keblesnė. „Vaidinti intymias scenas ir mylėtis su Leonardo Samo akivaizdoje buvo be galo sudėtinga. Norėjosi prasmegti skradžiai žemę. O klausytis nurodymų, kaip aš turėčiau glamonėtis su Leonardo, buvo klaikiai nesmagu", - sakė Kate. Beje, intymioms scenoms suvaidinti aktorei buvo pasiūlyta dublerė, bet Kate nesutiko, nes norėjo, kad viskas kino juostoje būtų labai tikroviška ir natūralu. Aktorė su Leonardo po įspūdingojo „Titaniko" tapo artimais bičiuliais. Net ir Kate vyras buvo nustebęs, kaip puikiai bičiuliai vienas kitą suprato be žodžių...


Paprasti džiaugsmai


Už kino aikštelės ribų Kate mėgaujasi paprastais gyvenimo džiaugsmais. „Man reikia, kad manimi rūpintųsi, - sakė ji. - Aš nekalbu apie deimantais papuoštus žiedus ar prabangius restoranus. Manęs tai nedomina, priešingai - jaučiuosi nepatogiai, nes aš užaugau paprastoje aplinkoje. Dievinu, kai manęs paklausia: „Ar prileisti į vonią vandens?" Man patinka, kai mane pakviečia į barą. Jei aš galiu nueiti į parduotuvę ir pati nupirkti šeimai maisto, vadinasi, man viskas gerai, aš gyvenu puikiai." Anglijos pasididžiavimas su šypsena prisimena, kaip žmonės nustemba, kai pamato ją apsipirkinėjančią parduotuvėje ir vaikščiojančią pėsčiomis Niujorko gatvėmis.


Samas Mendesas (43)


Kate Winslet vyras režisierius Samas Mendesas kišenėje jau turi vieną „Oskaro" statulėlę už nuostabų režisieriaus darbą filme „Amerikietiškos grožybės". Įdomu, jog abu sutuoktiniai kilę iš nedidelio Anglijos miesto Readingo ir gimė netgi toje pačioje ligoninėje, tačiau tik išgarsėję Samas ir Kate surado vienas kitą. Samas nuo mažumės buvo labai gabus, todėl niekas nesistebėjo, kad garsųjį Kembridžą vaikinas baigė puikiais pažymiais ir buvo apipiltas pagyrimų raštais. Karjerą jis pradėjo dirbdamas teatro režisieriumi. Samas Mendesas pirmą kartą Kate pastebėjo filme „Iris". Daug žadantis režisierius pakvietė aktorę vaidinti jo spektakliuose, bet dėl darbų gausos Kate neturėjo laiko vaidinti teatre. Vis dėlto susipažinti su žymiu režisieriumi jai baisiai knietėjo. Po kelių artimų draugų slapta suorganizuotų susitikimų jie pradėjo bendrauti kur kas intymiau. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius