-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laima Paksienė „Kelionėje pas šamaną“: „Jaučiu kaip į mane srūva dieviškoji energija“

TV3 laidos „Kelionė pas šamaną“ komandai pavyko prisikalbinti gydytoją Anatolijų, kuris gimtojoje Estijoje vadinamas Laimės gydytoju, dienai atvykti į Lietuvą. Neurologas yra vadinamas ateities gydytoju – medikas įsitikinęs, kad skausmą įvairiose kūno vietose sukelia neišspręstos mūsų problemos. Išskirtinis pokalbis ir gydytojo susitikimas su aktore Daiva Tamošiūnaite ir Laimos Paksienės pasakojimas apie naują gyvenimo etapą – jau šį ketvirtadienį 20.00 val. per TV3.
Laima Paksienė
Laima Paksienė / TV3 nuotr.

Savo pacientams skausmo ir kitų negalavimų daktaras padeda atsikratyti ne vaistais, o  psichoterapiškai drauge su pacientu bandydamas išsiaiškinti, kokie neišspręsti konfliktai, finansinės problemos kamuoja žmogų. „Mano tikslas – kad žmogus iš kabineto išeitų atsikratęs skausmo“, – sako gydytojas.

TV3 žiūrovai išvys gydytojo susitikimą su televizijos laidų vedėja, serialo „Moterų laimė“ aktore D.Tamošiūnaite. Beje, kita laidos „Kelionė pas šamaną“ heroje turėjo tapti Laima Paksienė. „Ilgą laiką nebendravusi su žiniasklaida, ponia Laima, išgirdusi pasiūlymą susitikti su Laimės daktaru vadinamu mediku iš Estijos, iškėlė sąlygą – kartu su ja filmuosis draugė. Savo motyvų L.Paksienė nepaaiškino, tačiau vos prasidėjus laidos filmavimui išgirdusi mediko komentarą, kad ji atrodo įsitempusi, staiga pakeitė nuomonę ir filmuotis nebepanoro“, – atskleidžia laidos kūrėjai.

Tiesa, L.Paksienė sutiko duoti interviu apie dabartinį savo gyvenimą laidai „Kelionė pas šamaną“. Buvusi pirmoji šalies dama ketvirtadienį 20.00 val. papasakos, kad neseniai savo paslaptingosios draugės dėka atrado naują tikėjimą, kurį pati vadina Šviesos tinklu. Viena arba su bendraminčiais L.Paksienė kasdien po kelias valandas medituoja. „Jaučiu kaip į mane srūva dieviškoji energija, Žemę apgaubia šviesos spinduliai, jie sudaro šviesos tinklą. Tikiu, kad toks tinklas yra“, – atviraus L.Paksienė.

Moteris primygtinai piršo naująją meditaciją ir laidos „Kelionė pas šamaną“ prodiuserei, žurnalistei Jurgai Gusarovienei. Seansas vyko Paksų namų svetainėje, jį vedė pati L.Paksienė. Ką apie naują tikėjimą mano ponios Laimos vyras? Atviras interviu – šį ketvirtadienį 20.00 val. per TV3.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius