Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Keliukės“ Evelinos prisiminimai: tėvas mušdavo mamą

Dvidešimtmetė „Kelio į žvaigždes 3“ dalyvė Evelina - vienintelė iš visų realybės šou dalyvių buvo jau ištekėjusi ir augino dar metų neturėjusį sūnelį Eriką.
Foto naujienai: „Keliukės“ Evelinos prisiminimai: tėvas mušdavo mamą
Foto naujienai: „Keliukės“ Evelinos prisiminimai: tėvas mušdavo mamą / zmones24.lt
Temos: 2 Tėtis Mama
Dvidešimtmetė „Kelio į žvaigždes 3“ dalyvė Evelina - vienintelė iš visų realybės šou dalyvių buvo jau ištekėjusi ir augino dar metų neturėjusį sūnelį Eriką. Smulkutė, tarsi pasakos „Coliukė“ herojė, iš tiesų yra trapi tik iš pažiūros. Vaikystėje Evelinai teko pavaduoti sunkiai sergančią mamą - dirbti sunkų darbą, o taip pat nuolat važinėti į koncertus ir taupyti pinigus ateities svajonei - butui. Evelina iš vaikystės ištrauks vaizdų apie tėtį, prisimins kelis skausmingus epizodus, kaip antai: batas, lekiantis iš tėvo rankų mamos link... Evelina visą „Istorijų“ filmavimą dedikavo mamai: ji rūpinosi, ji vežiojo, ji tarėsi, ji nukentėjo. Neseniai vienas, tikėtina, kaimynės, anoniminis skambutis vos nesugriovė jųdviejų santykių. Spaudoje buvo klausiama, ar Evelina sumušė mamą, kuri dėl traumos esą net bijanti pasirodyti gatvėje. Evelina visa tai vadina nesąmone: „Juk nieko brangesnio ir nieko šventesnio nėra už gyvybę suteikusią mamą“, - svarsto jaunoji dainininkė. Vos užsiminus apie spaudoje mirgėjusias skaudžias antraštes, Evelinos veidą surakina pyktis: kaip jie taip galėjo rašyti?!“.
Skaudų ir dar nematytą dainininkės Evelinos pasakojimą apie praeitį, kurią ji prisimena su ašaromis galėsite pamatyti šeštadienį LNK „Istorijose“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje