-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Savickytė – Damanskienė: „Man patinka dainuoti“

TV dainų projekte „Žvaigždžių duetai“ debiutavo nauja neįprasta pora – aktorė Kristina Savickytė-Damanskienė ir dainininkė Rūta Ščiogolevaitė.
Foto naujienai: Kristina Savickytė – Damanskienė: „Man patinka dainuoti“
Foto naujienai: Kristina Savickytė – Damanskienė: „Man patinka dainuoti“ / zmones24.lt
TV dainų projekte „Žvaigždžių duetai“ debiutavo nauja neįprasta pora – aktorė Kristina Savickytė-Damanskienė ir dainininkė Rūta Ščiogolevaitė.

Keletas faktų
Gimė 1975 m. rugsėjo 5 d. Klaipėdoje.
Zodiako ženklas – Mergelė.
Mokslai – Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje apsigynė dramos teatro aktoriaus magistro laipsnį. M. Riomerio universitete baigė Viešojo administravimo magistrantūrą.
Veikla – vaidino Oskaro Koršunovo teatre, sukūrė vaidmenis TV seriale „Viltys ir vilionės“ ir filme „Elzė iš Gilijos“, dirbo TV laidos „Dviračio šou“ vedėja ir kt.
Šeima – ištekėjusi, su vyru augina dvynes dukras Justiną ir Gabiją.

Kaip vertinate savo debiutą?
Pagal tai, kiek laiko turėjome pasiruošti, manau, pavyko puikiai – po vienos repeticijos kitą dieną jau vyko filmavimas. Išspaudėme viską, ką galėjome. Mūsų pirmoji daina komisijai nelabai patiko, bet juk visiems neįtiksi. Su Rūta dainuoti – vienas malonumas. Ji – tikra profesionalė, šiltas žmogus. Nežinau, ar įmanoma dainuoti geriau nei ji. Beje, mano scenos partnerė labai supratinga: stengiasi neužgožti mano balso, nes žino, kad šioje srityje esu naujokė.

Miuzikle „Voro vestuvės“ pasirodėte kaip tikra profesionalė...
O, ten atlikau vedybų planuotojos vaidmenį. Turėjome kur kas daugiau laiko pasiruošti, daugiau repetavome. Be to, vaikystėje esu baigusi muzikos mokyklą, grojau fortepijonu. Studijuojant aktorystę, taip pat buvo dainavimo pamokos. Taigi muzikinis išsilavinimas labai pravertė. Tačiau, išskyrus „Voro vestuves“, didelei auditorijai didelėje scenoje nesu dainavusi.

Visos „Žvaigždžių duetų“ poros priešingų lyčių. Kas jus taip suporavo?
Matyt, toks buvo šio projekto rengėjų sumanymas. Nemanau, kad esame neįprasta pora (šypsosi).

Kas jus paskatino dalyvauti šiame dainų projekte?
Garbės troškimas (kvatoja). O jei rimtai, kai rengėjai pasiūlė, neatsisakiau, nes man patinka dainuoti. Skatino ir dukros Justė su Gabija, nes jos yra „Žvaigždžių duetų“ gerbėjos. Dabar šią laidą žiūrės dar ir dėl mamos.

Tikitės laimėti?
Manau, kiekvienos poros tikslas – rasti raktą į žiūrovų širdis, pasirodyti geriausiai. Vis dėlto man svarbiausia – ne laimėti, o dalyvauti, nes tai yra tiesiog smagi atrakcija, galimybė išmėginti save.

O vyras neatkalbinėjo, nepriekaištavo, kad dabar vakarais nematys žmonos ir niekas nelauks su garuojančia vakariene?
Tikrai ne, nes turiu be galo supratingą vyrą. Sakau nuoširdžiai: tokio gyvenimo partnerio reikia paieškoti. Ką sumanyčiau, jis visada mane palaiko, pritaria visoms mano idėjoms, skatina mano iniciatyvą. Kai organizuoju renginius, repetuoju, vyras prisiima visą vaikų priežiūrą. Tą savaitgalį, kai vyko duetų filmavimas, jis su dukromis išvyko prie jūros ir man paliko kūrybinę laisvę.

Kiek žinau, vedate įvairius renginius, dabar dalyvaujate ir „Žvaigždžių duetuose“. Kaip visur spėjate?
Dar lieka ir laisvalaikio (šypsosi). Išmokau paskirstyti prioritetus ir rasti aukso viduriuką. Kai organizuoju kokį nors renginį, tiesiog nekreipiu dėmesio į netvarką namuose, nes suprantu, kad persiplėšti neįmanoma. Kai viskas baigiasi, išsikuopiu visus kampus, ir niekam nuo to neblogiau.

Ko griebiatės, kai labai pervargstate?
Man užtenka gerai išsimiegoti. Turbūt miegas – didžiausia mano silpnybė. Pervargusi galiu išmiegoti visą parą. Tai labai padeda.
Sakoma, televizija – lyg narkotikas. Nejaučiate nostalgijos tam etapui, kai vedėte „Dviračio šou“?
Savo atvaizdo televizoriuje tikrai nepasiilgau, nes televizija nėra mano gyvenimo tikslas. Bet pasiilgstu „Dviračio šou“ kolektyvo, visos kūrybinės grupės, su kuria teko dirbti. Labai šaunūs žmonės.

Pastaruoju metu jūsų nematyti teatre...
Daugelis manęs klausia, kodėl nevaidinu teatre. Mielai vaidinčiau, bet kad niekas nepasiūlo vaidmenų. Ypač norėčiau suvaidinti kokiame nors filme. Kita vertus, man patinka ir puikiai sekasi organizuoti renginius. Gyvenu įdomiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius